ŽENSKI KROGI V ŽIVO

Ženske so se skozi zgodovino zbirale v krogih, da bi medsebojno delile modrosti. Ženski krog je varen prostor, kjer se ženske družimo, smo slišane, se vidimo, se čutimo in se podpremo.

V ženskem krogu bodo potekale različne teme ali samo kot sproščen klepet. Kakor bomo začutile in to, kar bomo v tistem trenutku potrebovale.

Kaj ti ponuja ženski krog?

Ženski krogi so tako zdravilni, tako podporni, tako globoki.. Ko spregovorimo, se že začnemo zdraviti in že iščemo rešitve. Ženski krog ti bo vlil nove energije in te podprl tam, kjer boš to najbolj potrebovala.

V ženskem krogu boš morda prejela odgovore, ki jih potrebuješ. Ugotovila boš, da nisi sama v določenih situacijah in da druga ženska doživlja podobno kot ti, in to bo nate vplivalo tako blagodejno, da boš začela pridobivati na samozavesti. Druga ženska, ti bo morda dala odgovore na tvoja vprašanja in dileme, tudi če se ne boš izrazila in povedala, kaj v sebi nosiš.

Ženski krogi so tako izjemno blagodejni in podporni sploh v družbi podobno mislečih.

Pridi, pridruži se mi v ženskem krogu, da si boš vzela čas zase in se boš tako podprla, nahranila sebe in šla z novo energijo, napolnjena, sproščena in podprta.

Ženski krog je namenjen skupini 6 žensk. Srečevale se bomo v živo, v prostorih podjetja Mystique, Ljubljanska 76, Domžale od 18.30h – 20.00 ob četrtkih.

Datumi srečanj: 4.11. 11.11. 18.11. 25.11. 02.12., 09.12. 16.12.

PRIJAVA je potrjena po plačilu prispevka na: Mystique, Neja Dragar s.p., Rožna ulica 4, 1225 Lukovica, TRR: SI56 0230 0388 2770 141

Prispevek je 15/eur na srečanje.

Dobrodošla ljuba ženska, da skupaj soustvarjava svet lepši za nas in naše otroke.

* Prosim te, če lahko ob prijavi izpolniš še tole anketo.

  • Rečeš nekomu DA, ne glede na to, da morda nimaš časa ali se ti ne da?
  • Si želiš vse narediti popolno in nikdar ni dovolj dobro?
  • Se počutiš krivo, ko si vzameš čas zase in poskrbiš za svoje potrebe?
  • Konstantno razmišljaš o svoji prihodnosti, o problemih drugih ljudi ali o tem, kaj vse gre lahko narobe?

  Ja, to je tvoja notranja kritičarka, ki te nenehno muči, toda brez skrbi, v tebi se skriva tudi tvoja najboljša prijateljica.

  Pridobi brezplačni priročnik in jo spoznaj!

  S prijavo se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjaviš.