URESNIČI SVOJE SANJE V LETU 2022 V 4 KORAKIH

Kako si v 14 dneh dovoliti sanjati kot majhen otrok in najti način, da se tvoje želje tudi uresničijo.

3. januarja – začni svoje leto 2022 z novo vizijo.

Razjasni si kako boš vodila svoje življenje, usmeri svojo življenjsko energijo in tvoj čas – osebno in poslovno. Vzpostavi korake, ki te bodo pripeljali do tja, kamor si želiš.

Obkroži se s podobami svojih želja in naj tvoje sanje postanejo resničnost, ki jo boš začela živeti.

Ko si ustvariš svoj vision board, ki je lahko v obliki plakata, knjige, ali celo ohranjevalnik zaslona, gledaš svoje življenje tako kot si ga želiš živeti.

Kaj je Vision board?

To je kolaž fotografij in podob, ki upodabljajo tvoje sanje in želje, ki živijo  v tebi. Že sam stavek ima v sebi besedo VIZIJA.

Izbereš si lahko vse, kar si tvoje srce želi. Od tega, katere kraje si želiš obiskati, kaj želiš imeti, kakšne odnose si želiš, do inspiracij kaj želiš v življenju doseči in tvoje najgloblje želje in cilje, ki jih imaš zase.

Predstavljaj si, da to vsak dan gledaš in začneš živeti svoje sanje in želje, ki jih imaš.

Vision board ti pomaga, da:

Zakaj resnično deluje?

Vision board, sam po sebi ti ne bo uresničil tvojih sanj, da se bodo kar magično uresničile. Jasna usmerjenost, koraki in gledanje v svojo vizijo vsak dan, je tisto, kar ti omogoča, da deluje.

To je tako, kot da bi vsak dan gledala v ogledalo svoje življenje. Podobe, ki se nam pojavijo pred očmi, nas navdihujejo in podprejo, ko izgubimo upanje. Podobe, ki jih imamo nam prinesejo novo vero v prihodnost, ki je pred nami.

Naj bo novo leto priložnost, da se nam uresniči, kar si v resnici želimo.

Skozi svojo prakso, sem s pomočjo vision boarda že marsikaj uresničila:

S tem ko je bil fokus na mojih željah, so se mi le te tudi uresničile.

Leto dni nazaj sem si ustvarila svoj vision board s podobami svoje samostojne poti. Na plakat sem dala natančne podobe tega, kaj želim, da se mi uresniči.

Rezultat?

Čez pol leta sem bila na svoji samostojni poti in to kar pišem sedaj, je bila ena izmed mojih slik, kako bom kreirala v svojem prostoru, tu v Domžalah. Danes se spominjam te slike, ko sem jo nalepila na svoj vision board.

Ko gledaš podobo ali sliko tistega, kar si želiš, se fokusiraš na željeno. Če ne gledaš ničesar, sem prepričana, da ne moreš ničesar pričakovati. Če nimaš vizije, kaj si želiš, je tako, kot da bi se usedla v avto za volan in ne bi imela pojma, kam te naj avto pripelje.  

Delavnica, ki te bo sigurno popeljala ven iz cone udobja, ker si boš dovolila sanjati. Izzvana boš, da odpreš svojo domišljijo in si ustvariš otroško igrivo upanje, da se v resnici lahko vse uresniči in da je resnično vse možno doseči.  Kar je pred teboj je veliko bolj pomembno, kar je za teboj.

Poseži po svojih sanjah. Ne bo ti žal.

Morda se ti je v preteklosti zgodilo, da se tvoje sanje niso uresničile. Dovoli si sprejeti izziv, da bo tokrat drugače.

Podobe, ki jih vizualiziraš v svojem življenju lahko postanejo tvoja realnost. Tvoj um je kot magnet. Karkoli mu boš povedala, bo ostalo v tvojem umu. Če ima tvoj um nenehno negativne misli, je po zakonu privlačnosti velika verjetnost, da te spremljajo negativne okoliščine. Če si neprestano govoriš, da si nisi dovolj, bodo v tvojem življenju ljudje, ki te bodo opozarjali prav na to.  

Zakaj potem ne bi spremenila svojih misli v to, kar ti želiš?

Najbolj uspešni ljudje si vizualizirajo svoje želje in rezultate v svojem življenju. Takšni ljudje imajo zelo jasno sliko tega, kar si želijo doseči. Ostali ljudje tega ne počnejo in so celo nesigurni v to, kaj bo jutri. Zato se samo zjutraj zbudijo in bo kar bo.  

Ne veš kaj si želiš?  

Nič hudega, prav zato si na pravem mestu ob pravem času, ker bomo ravno to razdelali in se boš lahko poglobila v to, kar si resnično želiš. Sanje in želje te morajo malo potegniti ven iz tvoje cone udobja in ti dati izziv, kar te tudi prisili v tvojo rast. Sanje te morajo malo prestrašiti. Ampak veš kaj? Če jih imaš, tvoja notranja modrost tudi pozna pot do tja, če ne se ti ne bi pojavile.

S procesom vizualiziranja začnemo,  v prvem tednu januarja 2022, točno s 3. 01.2022.

Vzele si bomo čas miru, se povezale s seboj in svojo notranjo modrostjo, da do nas resnično pride to, kar si želimo ustvariti, imeti in biti na ženski način.

Če bi rada bila podprta v skupnosti enako mislečih žensk, dobrodošla.

Kako bo delavnica potekala?

Delavnica bo potekala v treh delih zaprti FB skupini Jaz v letu 2022.

1. DEL: PREDPRIPRAVA (od ponedeljka do petka)

03.01.2022 – 07.01.2022 –SANJAJ SVOJE SANJE – MOČ KULIJA

Predpriprava delavnice (od ponedeljka do petka)  je naravna na tvoje sanje in želje. V skupini te bo čakal posnetek z navodili (tudi v pdf obliki) in delovni zvezek, kamor boš vpisovala svoje želje in sanje. Za to sem namenila cel teden, ker vem, da morda potrebuješ malo več časa.

Ustvarile bomo svojo edinstveno mantro Ljubezni, ki te bo podpirala vseh 365 dni v letu in jo izdelale.

2. DEL: PRAKTIČNI DEL od 10.01.2022 – 14.01.2022

Izmed svojih želja boš izbrala top cilje, ki si jih želiš uresničiti. Navodila v pdf obliki  in video posnetek te bo čakal v skupini.

3. DEL: DELAVNICA V ŽIVO – PETEK, 14.01.2022 od 9h do 12h

Zadnji dan se srečamo v živo, preko spletne aplikacije ZOOM. V uvodnem delu si bomo podelile svojo izkušnjo, priprave in raziskovanje. Predstavila vam bom načrt dela, nato se bo vsaka zase lotila dela. Ob  12.00 uri se bomo spet dobile v živo, preko aplikacije Zoom, kjer bomo podelile svoje ustvarjanje. Takrat vam bom tudi odgovorila na vsa vaša vprašanja.

 

Naj te ne skrbi, če ti slučajno ne bo uspelo slediti. Potek dela je zasnovan tako, da lahko postopek izdelave ponoviš še enkrat v svojem ritmu ali z drugo temo. Dostop do programa ti bo omogočen še tri mesece, jaz pa ti bom na voljo za vsa vprašanja.

Dopuščam tudi možnost popoldanskega termina za izvedbo delavnice, če vas bo več kot 5, ki bi imeli to željo.

Cena delavnice znaša 46€.

Pohiti s prijavo, ker so mesta omejena. Tovrstno delavnico naredim samo enkrat letno.

BONUS

Ob naročilu na delavnico vam podarjam 20% popust na Vpogled skozi leto 2022, preko Djotiš astrologije. 

Kdo sem?

Jaz sem Neja. Sem Učiteljica Ljubezni do sebe in svetovalka Djotiš. Izdelovanje Vision boardov, je moja velika strast. Vsako leto si naredim svoj vision board, ki me podpre skozi celotno leto. Prepričana sem, da če imaš začrtan cilj in veš kam greš, ni možnosti, da tega ne bi dosegla. To sem si sama v svojem življenju do sedaj že neštetokrat dokazala.

Pojdi za svojimi sanjami in željami tako, da te tudi podprejo. Začni svoje leto na drugačen način, s podporo istomislečih in se opolnomoči.

Ne moreš biti v nekem drugem položaju, kot v tistem, v katerem si zdaj, vendar imaš vsekakor moč, da spremeniš, kar si želiš spremeniti.

Tvoje mesto na delavnici je zagotovljeno po prejetem plačilu na:

MYSTIQUE, Neja Dragar s.p.

Rožna ulica 4

1225 Lukovica

TRR: SI56 0230 0388 2770 141

Za vse dodatne informacije o dogodku, sem dosegljiva na e-mail naslovu: info@neja-dragar.si

  • Rečeš nekomu DA, ne glede na to, da morda nimaš časa ali se ti ne da?
  • Si želiš vse narediti popolno in nikdar ni dovolj dobro?
  • Se počutiš krivo, ko si vzameš čas zase in poskrbiš za svoje potrebe?
  • Konstantno razmišljaš o svoji prihodnosti, o problemih drugih ljudi ali o tem, kaj vse gre lahko narobe?

Ja, to je tvoja notranja kritičarka, ki te nenehno muči, toda brez skrbi, v tebi se skriva tudi tvoja najboljša prijateljica.

Pridobi brezplačni priročnik in jo spoznaj!

S prijavo se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjaviš.