NAJDI POT NAZAJ K SEBI

Prostor, kjer si ženske dovolijo delati drugače, se družijo, da se povežejo, učijo, uglasijo s seboj in delijo svoje zgodbe življenja.

Pridruži se mi na popotovanju vase.

Čutim, da je v tem času še kako pomembna podpora. Podpora in povezan krog žensk, ki ga bomo skupaj ustvarile.

Čutim, da je čas, da ustvarimo povezavo ena z drugo v krogu isto mislečih žensk, ki se bodo med seboj podpirale, se razumele, se pogovarjale, držale posodo ljubezni ena drugi.

Zakaj?

Ker je moja srčna goreča želja, da zberem ženske, ki bi rade ustvarile drugačen svet zase, za svoje hčere, za svoje sinove.

Čutim, da je prišel čas, da se vzljubimo in začnemo delovati iz polja ljubezni in spoštovanja.

Če delujemo iz polja ljubezni in spoštovanja, se začnemo imeti rade, se podpremo v vsej svoji polnosti, vem da lahko ustvarimo, drugačen, bolj prijazen svet.

In tu notri spadaš tudi ti, če čutiš enako.

Pot nazaj k sebi, je zate, če čutiš, da:

Ko začneš delovati iz sebe, iz svoje modrosti, takrat boš vedno vedela, da je odločitev ali korak, ki ga moraš narediti, pravi.

Predstavljaj si, da sedimo skupaj v krogu. Počasi se mrači in me smo prižgale ogenj. Povezale smo se s seboj in prišle v sveti prostor tukaj in zdaj, ki smo ga ustvarile. Podelile bomo svoje zgodbe. Zgodbe, ki jih živimo, ki jih imamo. Ena drugi, z roko v roki. Zapri oči in samo začuti to ljubezen, ki jo dajemo ena drugi, začuti to sprejemanje, začuti to sočutje in globino čisto vsake prisotne v tem krogu. Zaslišiš lahko samo prasketanje ognja, začutiš rahlo sapo na svojem obrazu, začutiš dotik ženske roke, v svoji roki in čutiš podporo. Čutiš, da nisi sama. Tu smo, skupaj, ena za drugo, druga ob drugi, resnično prisotna, resnično čuječa. Odpira se ti srce, ki je tako dolgo bilo zaprto, zaradi vseh bolečin, prizadetosti. Tu je tvoj varen prostor, kjer se lahko izraziš točno to, kar si. Točno takšna kot si.

Čutiš to povezanost v svojem srcu?

Jaz jo čutim in čas je, da se rodi.

Pot nazaj k sebi, bo intimen prostor, ki ga bomo ustvarile same izjemne ženske.

Ker so časi takšni kot so, ker vsi nekam hitimo, drvimo in nikdar nimamo časa, sem ustvarila krog povezanosti, za vse, ki si želimo za trenutek postati in začutiti sebe, se vzljubiti ali samo ponovno slišati v vsem tem hrupu, ki nas obdaja.

Tu bom zate, kot učiteljica in tudi kot učenka.

Tu bom zate, da bom držala ta prostor.

Tu bom zate, da te bom naučila, kako se imeti rada in kako se povezati s seboj.

Skupnost ustvarjava ti in jaz. Jaz in ti.

Čutim, da potrebujemo smeh, veselje, zadovoljstvo zato bom vesela, če bom jaz in tudi ti prispevala k temu dobremu počutju.

Komu je namenjena Pot nazaj k sebi?

Zbrale se bomo ženske, mame, sestre, sosede, prijateljice, hčere, samostojne podjetnice, podjetnice, ki si želijo pustiti službo in postati samostojne punce, uslužbenke, gospodinje in žene, s skupno namero:

Eden od pomembnih aspektov, je ustvarjanje varnega prostora za ženske. V tem prostoru si dovolimo biti to kar smo – točno takšne kot smo, tukaj in zdaj.

Ni te treba ”popraviti”, dovolj si točno takšna kot si.

Vse kar potrebuješ narediti je, da se samo sprejmeš v vsej svoji polnosti. Ko sprejmeš sebe se svet začne vrteti veliko lepše.

Kaj bo vsebovala Pot nazaj k sebi?

1. 1x na mesec webinar na temo Ljubezni do sebe.

2. 1x na mesec vpogled v vedsko astrologijo Djotiš (na osebnem področju in na kolektivni ravni).

3. 1x mesec webinar z različnimi strokovnjaki s področja prehrane, modnega svetovanja, slikarstva, grafičnega oblikovanja, marketing expertov, hipnoze, joge, joge obraza, kozmetike).

Sproti tudi po tvojih željah in potrebah

4. 1x na teden Q&A – posebna srečanja v živo, kjer bom prisotna zate in za tvoja vprašanja, dileme, izzive, ki se ti porajajo v tvojem življenju.

5. Tedenske Mantre, ki te bodo podprle pri ljubezen do sebe

6. Tedenska praksa v obliki inspiracijskih aktivnosti za namen podpore.

7. Kup koristnih in praktičnih nasvetov.

8. Tedenska osebna refleksija.

9. Izdelava vision boarda ali table vizij.

10. Postavitev namena.

Kaj ponuja Pot nazaj k sebi?

Vrednost mojega znanja, ki sem ga pridobivala v zadnjih letih.

Pogoji za sodelovanje v skupini:

Kje se bomo srečevale in kako?

PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO NA POPOTOVANJU V SEBE.

Še nisi prepričana ali je program pravi zate? Poglej si brezplačni posnetek webinarja, kjer sem govorila o tem, kako se vrniti nazaj k sebi. 

V skupino potrjujemo vsak prvi ponedeljek v mesecu.

Prvo odprtje Poti nazaj k sebi, bo v SREDO, 03.11.2021.

Dobrodošla in zelo se te veselim, da nam boš s svojim doprinosom ustvarila naše popotovanje, še lepše, boljše in bolj sočutno in ljubeznivo.

Mesečno Online članstvo 32 €/ mesec, ki vsebuje:

Moje ime je Neja Dragar in sem Certificirana Djotiš astrologinja in svetovalka, Certificiran Praktik Omejujočih prepričanj in mentorica ženskam, ki iščejo Ljubezen do sebe.

Leta 2014 sem tudi sama bila na točki, kjer sem ugotovila, da si želim spremeniti svoje življenje. Bila sem nesrečna, vrtela sem se v začaranem krogu lastne nesreče in hrepenenju, da ima življenje zame večje plane. Ne glede na to, da sem imela ”vse” v svojem življenju, sem nekaj iskala. Nekaj, kar bi mi razložilo zakaj sem na tem svetu, zakaj razmišljam tako kot razmišljam. Želela sem se znebiti občutka nenehne krivde, ki sem jo nosila v sebi in me je omejevala, da bi srčno živela. Želela sem si postati samozavestna ženska, ki ve kaj si želi v svojem življenju. Moja samozavest je bila v tistem času zelo nizka. Najbolj od vsega pa sem si želela najti žar v svojih očeh, ki je nekako zamrl tekom življenja.

In prišlo je izobraževanje astrologije Djotiš, ki je me je tako močno poklical, da nisem mogla reči ne. Prinesel mi je razumevanje svojega življenja in usmeritve, do te točke, kjer sem danes.

Skozi spoznavanje astrologije Djotiša sem začela globoko spoznavati sebe in svoje življenje. Zdaj z njim osvetljujem življenje vsem ostalim, ki se še iščejo. Skozi razvoj sebe in svojega dela, sem razvila svojo metodo HOW TO oziroma, KAKO najti nazaj sebe in začeti poslušati sebe in svoje notranje vodstvo. Vse se začne iz nas samih.

Brez ljubezni do sebe ne moremo imeti radi drugega. Svoje znanje vsak dan dajem v prakso in vse kar učim druge, tudi sama živim.

MOŽNA VPRAŠANJA, KI SE TI LAHKO POJAVIJO PRED PRIJAVO:

Skupina bo delovala za vse ženske od starosti 20 let in naprej ni več omejitev. Zelo pomembno je, da se sebe začnemo zavedati v rani mladosti, ker nam to omogoča, da se res povežemo sami s seboj. In tako že lahko na začetku grajenje svojega lastnega jaza pripomoremo k bolj kvalitetnemu življenju, kar obsega tudi naše odnose do nas samih in do drugih.

Druženje bo potekalo v posebej ustvarjeni Facebook skupini (vi pošljete prošnjo, nato vas odobrimo). Vstop v FB skupino bo možen samo po mesečnem prejetem plačilu. Facebook je pogoj. Nekateri si ga ustvarijo samo za to priložnost.

DA. Vsi posnetki webinarjev, manter, tedenskih praks, Q&A bodo na voljo v zaprti skupini, kjer si ga boste lahko pogledali.

Webinarji bodo potekali od 30 min do max 60 min.

Dnevne prakse vam bodo mogoče na začetku vzele malo več časa, da se posvetite sebi. Ko vam bo to postalo dnevna rutina oz. dnevna praksa vam bodo vaje postale del vašega vsakdanjika.

Sama sem prepričana, če je samo teorija in se stvari ne daje v prakso, ostane pri tem. Spodbujala vas bom, da boste aktivno sodelovali pri tedenskih praksah, ki vas bodo popeljale res bližje k sebi. Več boste v skupino dajale, več boste prisotne na webinarjih, več boste od tega odnesli.

Vsem ženskam. Je pa namenjen tudi vsem mojim strankam, ki so se udeležile Djotiš svetovanja ali kateregakoli od mojih programov, ki jih imam (Prepoznaj svojo vrednost ali mentorskega programa Light of love). Kot podpora v nadaljnjem življenju.

Prijava na plačljiv program Najdi pot nazaj k sebi

Še nisi prepričana ali je program pravi zate? Rezerviraj brezplačni klic, kjer bova ugotovili ali obstaja možnost, da postanem tvoja mentorica.

Prijava

Self love club

Brezplačni posnetek webinarja KAKO SE VRNITI NAZAJ K SEBI

* Od prejemanja elektronskih sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na link “Odjavi”, ki se nahaja na dnu elektronskega sporočila. Več o politiki zasebnosti si lahko preberete na moji spletni strani.

Brezplačni 30 min POGOVOR

Dobrodošla ljuba ženska

Spodnji obrazec, sem pripravila za to, da se poveževa in ugotoviva ali obstaja možnost, da začneva skupaj sodelovati, česar se neizmerno veselim.

Vabim vas, da se da mi javite, kateri termin, za brezplačni pogovor z menoj, bi vam najbolj ustrezal in na kratko opišite, kje so trenutno vaši izzivi, ki bi jih rada rešila.

Klic je namenjen temu, da ugotoviva ali obstaja možnost za to, da postanem vaša mentorica da najdete pravo Ljubezen do sebe.

Veselim se pogovora z vami.

Neja

Vaši podatki se hranijo v skladu z GDPR zakonom, več o pogojih poslovanja in politiki zasebnosti, si lahko preberete tukaj.

Po izpolnjenem vprašalniku vas kontaktiram, da se dogovoriva za termin in se poveževa.

  • Rečeš nekomu DA, ne glede na to, da morda nimaš časa ali se ti ne da?
  • Si želiš vse narediti popolno in nikdar ni dovolj dobro?
  • Se počutiš krivo, ko si vzameš čas zase in poskrbiš za svoje potrebe?
  • Konstantno razmišljaš o svoji prihodnosti, o problemih drugih ljudi ali o tem, kaj vse gre lahko narobe?

Ja, to je tvoja notranja kritičarka, ki te nenehno muči, toda brez skrbi, v tebi se skriva tudi tvoja najboljša prijateljica.

Pridobi brezplačni priročnik in jo spoznaj!

S prijavo se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjaviš.