Mentorski program LIGHT OF LOVE

 • Se počutiš utrujeno in nimaš prav nobene energije?
 • Nekako imaš občutek, da si nekje obstala in ne veš kako naprej?
 • Imaš občutek, da si kot pink ponk žogica?
 • Se vrtiš v spirali nezadovoljstva?
 • Se zjutraj zbujaš neprespana in brez neke volje?
 • Si ne želiš, da bi jutri bil nov dan?
 • Zvečer samo padeš v posteljo brez moči?
 • Imaš občutek, da tebe pa res ne more nihče več rešiti?
 • Veliko jočeš?
 • Vsem ustrežeš, ko pa ti potrebuješ pomoč, ni nikogar nikjer in si za vse sama?
 • Počutiš se nesrečno in ne veš kdaj bo tega konec?
 • Ne znaš ven iz začaranega kroga žrtvovanja za druge?
 • Ne znaš se postaviti zase?
 • Čutiš ogromno jeze in si ne znaš razložiti od kje prihaja?
 • S svojimi domačimi nisi v najboljših odnosih in to bi rada spremenila?
 • Enostavno bi se rada začela razumeti.
 • Rada bi postala srečna pa ne veš kje naj začneš?

Tukaj sem in pri tem ti resnično lahko pomagam.

Predstavljaj si, da je danes, 3 mesece po tem ko bereš te vrstice.

Midve odpirava šampanjec, veter ti nežno boža tvoj obraz, počutiš se srečno, izpolnjeno, samozavestno. Vohaš svež zrak, vonj po novih začetkih. V daljavi slišiš ptice, ki pojejo svojo pesem. Mir, tišina ti pa v svojem srcu čutiš neskončno radost in srečo.

Imaš občutek, da ves svet leži pred tvojimi nogami in ti se neskončno veseliš, ker veš, da si sposobna doseči vse, kar si zamisliš.

Si lahko predstavljaš, da bi to bilo zate mogoče že v prvih dveh tednih dela z menoj videti prve rezultate?

Si lahko predstavljaš, da je tudi kaj takega za tebe mogoče?

V tem 12 tedenskem mentorskem programu se boš naučila:

Kako se boš počutila po programu?

12 TEDNOV DO TVOJE NOVE SAMOPODOBE IN SAMOZAVESTI

V teh 12 tednih, vsak teden se bova pogovarjali o tebi in tvojih občutkih. Pogovori potekajo v živo v mojih prostorih podjetja Mystique ali preko zooma. Pogovori so namenjeni usmeritvi in podpori. Pogovori trajajo  nekje od 1-1,5 ure na obisk.

Preoblikovali bova tvoja prepričanja. Prejela boš tehnike in nove usmeritve za izboljšanje svojega življenja.

Vsak teden boš prejela nov delovni zvezek z vprašanji, ki te bodo popeljale še bolj k sebi.

Z vprašanji, ki ti jih bom zastavljala, bo tvoje notranje vodstvo dajalo odgovore, in ti boš z vsakim dnem postajala bolj samozavestna, bolj povezana s seboj, bolj se boš poslušala, bolj se boš znala izražati in vsak dan boš močnejša.

Kaj delavnica vsebuje?

Program je individualen in poteka 1:1.

Poteka v živo ali preko zooma 12 tednov. Program, ki je zasnovan in narejen za to, da se lahko v varnem okolju posvetiš sebi.

Delovne zvezke predeluješ sama in v svojem ritmu, do naslednjega tedna. Termini so vnaprej dogovorjeni.

Vsebuje PDF delovne zvezke, ki so posebej narejeni za vsak teden posebej in jih po končanem pogovoru prejmeš vsak teden posebej na tvoj najljubši e-mail.  Skupaj z vajami in tehnikami.

Naučila te bom kako slediti sebi in kako si zaupati in pridobiti samozavest.

Vsak teden boš bolj žarela. Zaživela boš v spoštovanju do sebe in v sožitju s seboj in svojimi potrebami. Naučila se boš poslušati in slediti sebi na vseh področjih svojega življenja.

Kaj ti bo ta delavnica prinesla?

 • Pomagala ti bo najti sočutje in ljubezen do sebe in do drugih na vseh področjih tvojega življenja
 • Pomagala ti bo razumeti nezdrave vzorce, ki te ovirajo da bi živela življenje tako kot si ti želiš.
 • Pomagala ti bo ustvariti nove navade.
 • Pomagala ti bo, da si boš vzela čas zase
 • Pomagala ti bo razumeti in se povezati z ljudmi na globlji ravni.

 

Da bi pozdravili svoje rane, ki jih nosimo v sebi, ki se jih morda na neki ravni niti ne zavedamo, se moramo začeti spoznavati in raziskovati svoje globine. Pogledati v svoje rane in jih začeti celiti.

S tem se zares začnemo spoznavati točno take kot smo tukaj in zdaj. S tem se res naučimo negovati sebe, ljubiti sebe, se spoštovati in rasti sami in z drugimi. Ko zares opazimo svoje rane, si jih začnemo priznavati, tako jih začnemo celiti. Šele takrat zares lahko poletimo in postanemo ta človek za katerega smo se rodili. Končno se zavemo česa vse smo sposobni in kaj vse je mogoče za nas.

Mnenja tečajnic:

"V tem kaotičnem času, sem se vzljubila in našla svoje kvalitete, na katere sem se oprla in bom delala naprej."

Včeraj sem zaključila program Light of love pod mentorstvom Neje in bi želela deliti svojo izkušnjo. 

Preden sem spoznala Nejo sem delovala na način, da sem vse držala v sebi, se jezila, da moram vse sama narediti, pod tušem se v svoji glavi kregala z ljudmi …

Z Nejino pomočjo sem se naučila izražati čustva. Na začetku je bilo težko. Vendar sem opazila reakcijo moža, ki je bila dobra. Prej sem imela navado, da sem mu “zmetala” kaj vse ni naredil, kaj vse je narobe naredil in s tem nisem izboljšala ničesar, ponavadi je bilo še slabše. Neja mi je pokazala način, da sem začela le izražati, kako se počutim. In zanimivo je bilo, da me je mož dejansko poslušal in se za kakšno stvar tudi opravičil, me poslušal, če sem imela slab dan. To naju je še dodatno zbližalo. Ko sem začela izražati svoja čustva, me je Neja naučila jih tudi sprejemati. Nič ni narobe, če se jezna, žalostna, tečna, … Začela sem se sprejemati in vsak dan se imeti raje. Prebudila sem v sebi to ljubezen do sebe, da se cenim, ne pa da sem do sebe največji kritik. Vse to mi je dal ta trimesečni program. 

Ko sem se vpisala, sem se počutila kot mali otrok, sebi sem namenila darilo. In zame je bil ta program res darilo. Vsak teden sem komaj čakala, da bo ponedeljek, da se bom srečala z novimi izzivi. Neja nam je vsak ponedeljek predala gradivo, ki smo ga same predelale čez teden. To so bila vprašanja, nič težkega. Kakšen teden je bil malo bolj naporen, ker smo šle v svoje globine. Ampak konec vsakega tedna pa je vsaka od nas imela coaching z Nejo. To je bil pa balzam za mojo dušo. Nejin nežen pristop, totalno neobsojajoč pogled … meni je to res tako pasalo. Vsak teden sva se skupaj nasmejali, Neja je v mojem še tako slabem tednu našla pozitivne stvari in mi jih predstavila, da sem sama začutila, da sem na pravi poti, da delam dobro, da sem izjemna. Ta dober občutek me je držal še cel dan gor. Kako pohvala človeku paše.

Ko zdaj pogledam nazaj, vidim kakšno sprememba se je zgodila v meni. Kako sem veliko bolj mirna, kako je moj dan lahkotnejši kot prej, ko sem imela toliko notranjih bojev sama s sabo. Nisem več tak hud kritik do sebe in tudi drugih, kar je pa najbolj pomembno – nehala sem ugajati drugim. Postavila sem meje, se še učim in imam še veliko dela s tem, ampak že ta mali napredek je v moje življenje prinesel ogromno spremembo. Čas posvečam stvarem, ki so mi pomembne in vsak dan se bolj cenim in imam rada. Trudim se, da vse tiste potrditve, ki sem jih iskala zunaj sebe (in jih nikoli našla), iščem v sebi. Vem, da grem pravo pot in sem neizmerno hvaležna Neji, ki mi je na tako neobsojajoč način pomagala. 

Splet je poln super žensk, s popolnimi postavami, z vrhunskimi karierami in v tej poplavi sfejkanih ikon, je včasih težko sprejeti sebe z zamaščenim trebuščkom, podočnjaki, neurejeno pričesko, utrujeno do konca, ker poleg službe, materinstva, gospodinjstva, vloge žene, ne zmore več … kako v tem kaosu najti sebe in se imeti rad? No, Neja mi je to pokazala. Kaos okoli mene je vse manjši, začela sem posvečati čas stvarem, ki me veselijo, se izobraževati in ljubiti sebe in svoje telo, ga poslušati in si vzeti počitek, ko ga potrebuje. V tem kaotičnem času, sem se vzljubila in našla svoje kvalitete, na katere sem se oprla in bom delala naprej. Postavila sem si cilje in jim sledim.

Sama bi program priporočala vsaki ženski, ker imam občutek, da je potrebno v vsaki prebuditi spet tisto žensko energijo, ki da toplino, srčnost, sočutje, ustvarjalnost, veselje…

Mojca E.

"Imela sem veliko "aha" momentov, kar precej stvari se mi je razjasnilo, kar pa je meni najbolj drago od vsega, sem z vašo pomočjo našla svojo intuicijo."

Neja, prišle sma do konca coachinga in rada bi se vam zahvalila, za vso znanje in podporo, ki sem je iz vaše strani bila deležna

Takrat, ko sem se prijavila, se je v meni dogajala bitka glasov: “pa zakaj si se prijavila, pa ja veš, da je to kar nekaj; denar bi lahko dala na banko, lahko bi ga zapravila…itd itd. 

Zmagalo je srce.

Ni mi žal. Res mi ni.

Neja, kot sami veste, sem imela veliko “aha” momentov, kar precej stvari se mi je razjasnilo, kar pa je meni najbolj drago od vsega, sem z vašo pomočjo našla svojo intuicijo.

Kot sem vam že povedala, sem se zelo veselila najinih pogovorov, saj skozi pogovor dobim največ.

Neja vi ste mi pustili, da sem z vami resnično bila jaz – Jaz. Iz mojih globin so prišle stvari, ki sem jih leta tlačila v sebe a vi ste vse to razumeli, mi znali prisluhniti. Ob vas sem se počutila, sprejeto in slišano.

Neja iskrena vam hvala.

Vem, da nisem razrešila mojih problemov, jih pa vidim zdaj v drugačni luči in ni mi več tako hudo.

Na meni je zdaj, da delam, delam in delam. In tudi bom, ker vem, da se splača in da bo vedno boljše.

Še enkrat, iskrena vam hvala, Neja.

Ida R.

"Kot bi se na novo rodila."

Bila sem del programa ”Light of love” mentorice Neje Dragar. Zelo sem hvaležna za sam program in za odločitev, da sem bila del njega. Namreč s pomočjo tega programa, sem na novo spoznavala sebe, svoje vzorce ter se naučila kako živeti sama s sabo, kako se sprejeti in imeti rado takšno kot sem. Spoznala sem, kako je v bistvu pomembno sprejeti sebe in se imeti rad. Sebe in svojo preteklost, da greš lahko naprej v lepši in boljši jutri. Na novo sem zgradila odnos s sabo, odnos z otrokoma, odnos s partnerjem, odnos s strankami. Kot bi se na novo rodila. Neja je čudovita, srčna in topla oseba, ki te z veliko mero ljubezni, nežno in potrpežljivo vodi, včasih skozi težke procese. Ves čas je na voljo za pogovor in motivacijo. Ni bilo vedno lahko, je bilo pa vsekakor vredno. Draga Neja, HVALA ti za čudovite trenutke, neverjetne pogovore… po vsakem pogovoru s tabo sem bila boljša.

Anita K.

Moje ime je Neja Dragar in sem Djotiš svetovalka in mentorica ženskam, ki bi se rade vzljubile in našle svojo vrednost.

Leta 2014 sem tudi sama bila na  točki, kjer sem ugotovila, da si želim spremeniti svoje življenje. Bila sem nesrečna, vrtela sem se v začaranem krogu lastne nesreče in hrepenenju, da ima življenje zame večje plane. Ne glede na to, da sem imela ”vse” v svojem življenju, sem nekaj iskala. Nekaj, kar bi mi razložilo zakaj sem na tem svetu, zakaj razmišljam tako kot razmišljam. Želela sem se znebiti občutka nenehne krivde, ki sem jo nosila v sebi in me je omejevala, da bi srčno živela. Želela sem si postati samozavestna ženska, ki ve kaj si želi v svojem življenju.  Moja samozavest je bila v tistem času zelo nizka. Najbolj od vsega pa sem si želela najti žar v svojih očeh, ki je nekako zamrl tekom življenja.

In prišel je Djotiš …. Ki mi je prinesel razumevanje svojega življenja in usmeritve, do te točke, kjer sem danes.

Skozi spoznavanje Djotiša sem začela globoko spoznavati sebe in svoje življenje. Zdaj z njim osvetljujem življenje vsem ostalim, ki se še iščejo. Skozi razvoj sebe in svojega dela, sem razvila svojo metodo HOW TO oziroma, KAKO najti nazaj sebe in se začeti poslušati, tudi če tega nisi nikdar počela. Kajti vse se začne iz nas samih. Brez ljubezni do sebe ne moremo imeti radi drugega. Mentorski program Light of love je nastal iz dolgoletnih lastnih izkušenj, raziskovanja in poglabljanja v sebe in učenja.

KAKO JE MENTORSKI PROGRAM ZASNOVAN?

1. MODUL

1. teden: SPOZNAJ SAMO SEBE 

Kaj boš pustila za seboj?

Postavitev namena

Kdo si želiš biti čez 3 mesece?

2. teden: SAMOZAVEDANJE 

Kako se počutiš, ko…………..

3. teden: SPOZNAJ SEBE

Pregled tvojega delovnega tedna in samoopazovanje. Pogovor v živo v katerem se pogovoriva o vaših odgovorih, uvidih in spoznanjih. 

4. teden: SAMOZAVEDANJE 

Razišči svoje občutke in opazuj kako se počutiš v različnih situacijah v svojem življenju.

2. MODUL

Jasnost, je ena zelo pomembnih stvari v ljubezni do sebe. Če nimamo jasnosti, tudi ne moremo vedeti, kaj si želimo. Če ne vemo, kaj si želimo, ne moremo drugemu povedati za naše želje. Če ne povemo naših želja in hotenj, postanemo nesrečni. Ko smo nesrečni so nesrečni vsi okrog nas. Ko smo vsi nesrečni, se začnemo jeziti in tako naprej. 

Zato se v tem modulu zelo poglabljamo v svoje strahove, omejujoča prepričanja in o odnosih, ki jih imamo z ljudmi okrog sebe. 

5. teden: SPOZNAJ SVOJE VREDNOTE

Zaradi vrednot delujemo bolje, zaradi vrednot, ki si jih postavimo imamo svoja prepričanja, poglede na svet in se predstavljamo, kdo smo. Kdor ne pozna svojih vrednot, včasih težko shaja skozi življenje. Skozi ta modul določiva vaše top 3 vrednote, ki vam pomagajo, da zopet postavite svojo vrednost. Po izpolnjenem. Pogovor v živo v katerem se pogovoriva o tvojih odgovorih, uvidih in spoznanjih.

6. teden: KAKO SHAJAŠ SKOZI TEDEN

Skozi dan se nam dogodijo različne situacije v katerih se znajdemo. Oproščanje je nekaj, kar je potrebno delati na dnevni bazi. Vpogled v situacijo nam pokaže, kje si se zataknila v preteklosti in ne moreš živeti v sedanjost.

 7. teden: SOOČANJE S SVOJIMI STRAHOVI

Strahovi so nekaj, zaradi česar ne naredimo koraka naprej. Vendar če se v strah pogleda s svojim srcem in si odgovorimo zakaj je ta naš strah tu, se strah zmanjša mi pa smo zmožni narediti korak naprej.

8. teden: OMEJUJOČA PREPRIČANJA 

Omejujoča prepričanja so del našega življenja, ki se jih zavedamo ali pa tudi ne. Najbolj omejujoča prepričanja so tista, ki so nam nevidna. V tem modulu se jim res posvetiva in jih pregledava in odstraniva, da lahko res ustvarimo življenje, ki si ga resnično želimo.

3. MODUL

9. teden: ODNOSI Z DRUGIMI LJUDMI 

Kje si trenutno z odnosom do moža, tašče, otrok, tasta, mame očeta, bratov, sester, prijateljev? Trenuten vpogled v situacijo in pogovor o tem.

10. teden: JASNOST 

Ko si nalijemo čistega vina, kdo smo kakšna prepričanja o sebi in o drugih imamo, kakšni so naši odnosi, ko vidimo čisto sliko, vsega, kar smo, potem res lahko začnemo delati na JASNOSTI.

11. teden: IZDELAVA VISION BOARDA (Izdelava table vizij)

Vsaka stranka posebej naredi za sebe vision board. To je orodje, ki ji pomaga pri uresničitvi njenih ciljev. Prejeme natančna navodila in postopke, kako naj se tega loti.

12. teden: POSTAVLJANJE NOVIH CILJEV

Vizualizacija in postavljanje novih ciljev.

Postavljanje novih ciljev je lahko včasih tudi zastrašujoče. Ampak glede na to, da si do sedaj se spoznala in ugotovila, kdo si in kaj si želiš verjamem, da to ne bo tako težko J. V procesu Ljubezni do sebe je pot do ciljev ravno tako pomembna kot doseganje le teh.

Globoko v duši, pod bolečino in vsemi vznemirjenji življenja, je mogočna širna tišina- neskončen ocean miru, ki ga nič ne more zmotiti: izjemen vir narave same, ki ga je težko razumeti. Tisto, kar tako strastno iščemo vsepovsod, na koncu najdemo v nas samih.

Za ceno in več in več informacij sem ti na voljo: info@neja-dragar.si

Nisi prepričana ali je program zate? Rezerviraj brezplačni klic, da ugotoviva ali obstaja možnost za to, da postanem tvoja mentorica, da najdeš pravo Ljubezen do sebe.

MOŽNA VPRAŠANJA, KI SE TI LAHKO POJAVIJO, PREDEN SE PRIJAVIŠ V DELAVNICO

Toliko kot mu boš namenila. Priporočam pa, da vsaj 30 minut vsak dan. Vedno ko boš dobila vprašanje, se osredotoči nanj in tako boš dobila najbolj pravšen odgovor zate. Tako se boš začela poslušati in boš pri tem začela vaditi svoj notranji glas, ki te bo usmerjal. Bodi iskrena do same sebe. Vedno si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ.

Res je, strinjam se. Za ljubezen do sebe ne potrebuješ toliko iztočnic. Lahko kar začneš in pišeš. Res pa je tudi, da boš imela v vseh teh 12 tednih vso mojo podporo in usmeritev skozi celoten proces. S teboj bom delila svojo zgodbo in se maksimalno potrudila, da se ne boš počutila samo in osamljeno in čudno. Ta program je nastal preprosto zato, da ker je Ljubezen do sebe moja Nr. 1 vrednota s katero sem že pomagala do transformacij in boljšega življenja.

Zakaj ne bi še tebi?

Ko boš videla prve rezultate, ki te bodo peljali, do tvojega cilja, ki si si ga zastavila, si boš želela še več tega.

Dnevno posvečanje lastnim mislim, te samo popelje nazaj k tebi v svoje globine. Ugotoviš lahko koliko darov imaš.

Vsak teden boš prejela nov delovni zvezek z vprašanji, ki so zastavljena. Na srečanju z menoj, se bova o vsem pogovorile.

Stala bom za teboj. Te usmerjala, spodbujala, razumela.

V TA PROGRAM 100% ZAUPAM in sem zelo ponosna nanj, ker je vanj vložene veliko moje energije, da ti pomagam razrešiti situacijo. Videla sem tudi transformacije, ki so jih udeleženke programa doživele. Spremembe v načinu razmišljanja, delovanja in napredek v osebnem razvoju.

PRIJAVA

  Brezplačni 30 min POGOVOR

  Dobrodošla ljuba ženska

  Spodnji obrazec, sem pripravila za to, da se poveževa in ugotoviva ali obstaja možnost, da začneva skupaj sodelovati, česar se neizmerno veselim.

  Vabim vas, da se da mi javite, kateri termin, za brezplačni pogovor z menoj, bi vam najbolj ustrezal in na kratko opišite, kje so trenutno vaši izzivi, ki bi jih rada rešila.

  Klic je namenjen temu, da ugotoviva ali obstaja možnost za to, da postanem vaša mentorica da najdete pravo Ljubezen do sebe.

  Veselim se pogovora z vami.

  Neja

  Vaši podatki se hranijo v skladu z GDPR zakonom, več o pogojih poslovanja in politiki zasebnosti, si lahko preberete tukaj.

  Po izpolnjenem vprašalniku vas kontaktiram, da se dogovoriva za termin in se poveževa.