21 dnevna ONLINE DELAVNICA iz udobja domačega kavča

PREPOZNAJ SVOJO VREDNOST V 21 DNEH - 21 dnevna serija dnevnih mejlov

 • Imaš morda včasih občutek, da ne moreš vzeti vajeti svojega življenja v svoje roke?
 • Ne moreš najti tiste svoje vrednosti o kateri vsi govorijo?
 • Se sprašuješ zakaj ne moreš biti srečna in zadovoljna v svojem življenju?
 • Zakaj tvoji odnosi niso takšni, kot bi si jih želela
 • Zakaj ne moreš povedati tistega, kar bi rada povedala, se izrazila?
 • Imaš občutek, da nekaj manjka v tvojem življenju?
 • Imaš občutek, da so drugi okrog tebe ful srečni in veseli, ti pa nikakor ne najdeš tega?
 • Včasih drugim pripisuješ več vrednosti, kot jo imaš sama?
 • Imaš občutek, da je dan enak dnevu?
 • Imaš občutek, da si za vse sama in ni nikogar, ki bi te osrečil?

Lahko odgovor leži v tem, da imaš občutek, da nisi dovolj.

Kaj pa če bi ugotovila, da si dovolj in bi našla svojo vrednost? 

Si lahko predstavljaš, da je tudi kaj takega za tebe mogoče?

V tej 21-dnevni spletni delavnici, se boš naučila, kako prepoznati svojo vrednost.

21 DNI DO TVOJE NOVE SAMOPODOBE IN SAMOZAVESTI

V teh 21 dnevih, boš vsak dan prejela eno novo vprašanje, na katerega boš odgovorila sebi. Vsako vprašanje je polno globine poglabljanja vase. Z vprašanji, ki ti jih bom zastavljala, bo tvoje notranje vodstvo dajalo odgovore in ti boš z vsakim dnem postajala bolj zavestna, bolj povezana s seboj, bolj se boš poslušala, bolj se boš znala izražati in vsak dan boš močnejša.

Kaj delavnica vsebuje?

 • 21 različnih vprašanj za vsak dan
 • Moja podpora vsak dan, vseh 21 dni – vsak dan mi boš poslala tvoj odgovor na moje vprašanje. Nazaj boš prejela moj odgovor, ki ti bo pomagal rešiti tvoj izziv
 • Podporno skupino Najdi svojo vrednost, kjer se bomo vsak dan družile in podpirale v tem izzivu
 • Ob koncu delavnice boš prejela zbrane odgovore na enem mestu in moje nasvete v PDF obliki.

Kaj ti bo ta delavnica prinesla?

 • Pomagala ti bo najti sočutje in ljubezen do sebe in do drugih na vseh področjih tvojega življenja
 • Pomagala ti bo razumeti nezdrave vzorce, ki te ovirajo da bi živela življenje tako kot si ti želiš.
 • Pomagala ti bo ustvariti nove navade.
 • Pomagala ti bo, da si boš vzela čas zase (ne več kot 15 min/dan)
 • Pomagala ti bo razumeti in se povezati z ljudmi na globlji ravni.

Da bi pozdravili svoje rane, ki jih nosimo v sebi, ki se jih morda na neki ravni niti ne zavedamo, se moramo začeti spoznavati in raziskovati svoje globine. Pogledati v svoje rane in jih začeti celiti.

S tem se zares začnemo spoznavati točno take kot smo tukaj in zdaj. S tem se res naučimo negovati sebe, ljubiti sebe, se spoštovati in rasti sami in z drugimi. Ko zares opazimo svoje rane, si jih začnemo priznavati, tako jih začnemo celiti. Šele takrat zares lahko poletimo in postanemo ta človek za katerega smo se rodili. Končno se zavemo česa vse smo sposobni in kaj vse je mogoče za nas.

Kaj pravijo moje udeleženke tega programa?

Najlepše kar se nam v življenju zgodi je da vsi že vidijo vrednost nas samih...in nato iz te množice stopijo se korak dlje in te naučijo da jo vidiš še sam. To se je v tem tednu zgodilo meni in uspelo mi je da sem dojela... manjka le se da zavedno ponotranjim vse in bom neustavljiva... nov dan nova lekcija....'
Simona
'Iskreno hvaležna sem, ker si me sprejela v svoj izziv, mi stala ob strani in me bodrila. Hvaležna sem ti, ker me nisi obsojala in presojala, ampak si me sprejela z ljubeznijo in sočutjem! Hvala ti, za vse to, res hvala!'
Karmen
Se lahko še enkrat prijavim? In grem čez vse še 1x? Mogoče se mi pa še kaj razjasni oz bom zdaj drugače dojemala.. Itak se cel čas učim''. Vsekakor, z veseljem, ker vem, da bolj ko rasteš, bolj greš v svoje globine in več odkriješ o sami sebi'.
Natalija
'Drage ženskice, meni je ta delavnica tako zelo pomagala in me tudi spremenila. V tako kratkem času sem kar veliko pridobila. Dovolite si zažareti v tem kar prinaša. Neskončno sem hvaležna za to izkušnjo.
Sabina
'Punce kar pogumno. Iz srca priporočam to delavnico, kajti zares vas bo zelo spremenila. Zasijale boste v vseh vaših lučeh. Jaz sem bila gosenica, zdaj sem postala prelep metulj. Hvala, draga moja Neja Dragar, rada te imam.
Biljana
A kar že 21 dni je minilo. O wauuuu. Kako hitro. Hvala ti! Za vse… za čas… za pogovor….. za vse odgovore…. Za vse besede…. Za vse spodbude…za vse nasvetee…. Za vso srčnost, ki jo nesebično deliš med druge….. za vse iskrice v očeh in zanos, ki ga imaš pri svojem delu….. Neskončno sem hvaležna.
Petra
Ojej a je že konec? Ja kdo me bo pa zdej vsak dan brcal v rit, da bom razmišljajala o sebi? Jaz bi šeeee….. Hvala ti Neja.
Jasna
'Neja, res iz srca hvala. Tako zelo sem hvaležna, da si prišla v moje življenje in to v ravno pravem času in me s svojim znanjem in motivacijo dvignila, da se dejansko (no pride kakšen dan, ko se še lovim) zavedam, da se imam zares rada in da sem ponosna nase.
Pika
Zdaj ko to berem, sem prav waw, kaj sem na zacetku govorila in pisala in kaj sedaj mislim. Prov presenecena nad tem koliko lahko dosezes v 1 mesecu, da motivacijo tudi ko so bolj turobni dnevi, nam je dolgcas, smo slabe volje kar tako, brez nekega razloga, da si lahko polepsamo dan samo voljo in imamo lahko najlepsi dan oz vsaj del.
Polona
Hvala 100000x res, prav nasla sem tisto kar sem potrebovala in ti si tako srcna, cudovita, iskrena mentorica da po nekaj dneh ima clovek obcutek da te pozna ze celo zivljenje in si mu najboljša prijateljica. Prav tak clovek, ki ga vsi potrebujemo v zivljenju. Ki nas brez obsojanja, ce storimo napako, ce mislimo drugace, ce kaj storimo drugace podpira na nasi poti in korakih un nas vodi samo v duhu vedno delaj tako da bos sam sebi dobro delal, se vsak dan zbudil srecen v svoji kozi in sam s sabo in si nebos delal skode. Čudovita si.
Rosana
Heeej. Najprej naj povem, da sem vesela, da sem se odločila za to delavnico. Ne morem verjeti, da je že 21 dni mimo. Kako hitro res minevajo dnevi. Ta mesec je bil zame tak ''ROLLECOASTER'', da ti niti opisati ne morem. Prov preseneča sem nad tem, kaj vse lahko dosežeš v enem mesecu. Da motivacijo, tudi ko so bolj turobni dnevi, nam je dolgčas, smo slabe volje kar tako, brez nekega razloga, da si lahko polepšamo dan oz. vsaj del. Hvala 1000x res, prav našla sem tisto, kar sem potrebovala. Si tako srčna, čudovita, iskrena mentorica, da po nekaj dneh ima človek občutek, da te pozna celo življenje in si mu najboljša prijateljica. Prav tak človek, ki ga potrebujemo v življenju. Ki nas brez obsojanja, ce storimo napako, ce mislimo drugače, če storimo nekaj drugače, podpira in samo vodi naprej po korakih. Čudovita si.
Tinkara

Kako delavnica poteka?

Pričetek delavnice bo 18.9.2021. Ko bom prejela tvoje plačilo na moj TRR, boš sprejeta v skupino, ki bo ustanovljena prav v ta namen. Od 18.9.2021, boš vsak dan zjutraj, na e-mail, ki mi ga boš zaupala ob prijavi, prejela eno vprašanje (skupaj 21 vprašanj).

Vsak dan bo prišlo v tvoj nabiralnik novo vprašanje. Do večera boš imela čas, da mi nanj odgovoriš. Priporočam, da svoje odgovore pošiljaš dnevno, ker le tako se boš naučila vsak dan poglabljati vase, vzela si boš čas zase, da se spoznavaš. Vprašanja in odgovore na zastavljena vprašanja bom zapisovala in hranila in boš na koncu delavnice prejela PDF z vsemi svojimi odgovori v tvojo e-pošto.

Bonus

Kot dodaten bonus delavnici dodajam:

 1. Vodeno meditacijo: Kako živeti v trenutku
 2. Bon v vrednosti 20€, ki jo lahko izkoristiš v programu Light of love ali na svetovanju Djotiš.

O meni

Moje ime je Neja Dragar in sem Djotiš svetovalka in mentorica ženskam, ki bi se rade vzljubile in našle svojo vrednost. Skozi spoznavanje Djotiša sem začela globoko spoznavati sebe in svoje življenje. Zdaj z njim osvetljujem življenje vsem ostalim, ki se še iščejo. Skozi razvoj sebe in svojega dela, sem razvila svojo metodo HOW TO oziroma, KAKO najti nazaj sebe in se začeti poslušati, tudi če tega nisi nikdar počela. Kajti vse se začne iz nas samih. Brez ljubezni do sebe ne moremo imeti radi drugega. Preberi si več o meni. 

ČAS JE

TVOJ ČAS JE PRIŠEL, DA SE KONČNO VZLJUBIŠ IN POSTANEŠ TA ŽENSKA, ZA KATERO SI SE RODILA, DA POSTANEŠ!

ČAS JE

DA SE KONČNO POSTAVIŠ NA PRVO MESTO IN ZAČNEŠ UŽIVATI ŽIVLJENJE, KI SI GA ŽELIŠ

ČAS JE

ČAS ZATE, DA SE VZLJUBIŠ V VSEJ SVOJI POLNOSTI

ČAS JE

KER TE BODO ZARADI TEGA VZLJUBILI TUDI DRUGI

ČAS JE

Čas, da končno sebi rečeš DA.

Tvoja investicija v delavnico je 70€

Ko poravnaš svojo investicijo, prejmeš dostop do zaprte skupine Najdi svojo vrednost in dobiš prvo vprašanje na e-mail.

Podatki za plačilo:

MYSTIQUE, NEJA DRAGAR SP

ROŽNA ULICA 4    

1225 LUKOVICA

TRR: SI56 0230 0388 2770 141

 

Prosim, da mi po prejetem plačilu posreduješ tvoj najljubši e-mail naslov, da te lahko kontaktiram. Za vsa dodatna vprašanja, sem ti na voljo na e-mail naslovu: info@neja-dragar.si

Možna vprašanja, ki se ti lahko pojavijo, preden se prijaviš na delavnico. 

Toliko kot mu boš namenila. Priporočam pa, da 10 minut vsak dan. Vedno ko boš dobila vprašanje, se osredotoči nanj in tako boš dobila najbolj pravšen odgovor zate. Tako se boš začela poslušati in boš pri tem začela vaditi svoj notranji glas, ki te bo usmerjal. Bodi iskrena do same sebe. Vedno si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ.

Res je, strinjam se. Za ljubezen do sebe ne potrebuješ toliko iztočnic. Lahko kar začneš in pišeš. Res pa je tudi, da boš imela v vseh teh 21 dnevih, vso mojo podporo in usmeritev skozi celoten proces. S teboj bom delila svojo zgodbo in se maksimalno potrudila, da se ne boš počutila samo in osamljeno in čudno. Ta program je nastal preprosto zato, da ker je Ljubezen do sebe moja Nr. 1 vrednota s katero sem že pomagala do transformacij in boljšega življenja.

Zakaj ne bi še tebi?

Tak izziv te spodbudi, da razmišljaš o sebi, spoznaš ovire, svoje vzorce. Ker sem prepričana, da ne moreš spremeniti nečesa, kar ne vidiš in ne ozavestiš. Šele z zavedanjem in ozaveščanjem lahko začneš spreminjati svoje življenje. Ne moreš postati srečna, če ne vidiš, zakaj si nesrečna.

Vzemi to kot izziv, ki si ga pripravila sama sebi. Že s tem, da se prijaviš na tak izziv si se zavezala sama sebi in da želiš narediti spremembo. Včasih bi rada naredila spremembo, pa ne veš kje začeti. To bo šele začetek dela na sebi. Vse pa je odvisno samo od tebe. Odgovori in spoznanja, se ne bodo pisala brez tvojega vložka.

Dnevno posvečanje lastnim mislim, te samo popelje nazaj k tebi v svoje globine. Ugotoviš lahko koliko darov imaš.

Zakaj ne bi še tebi?

Tak izziv te spodbudi, da razmišljaš o sebi, spoznaš ovire, svoje vzorce. Ker sem prepričana, da ne moreš spremeniti nečesa, kar ne vidiš in ne ozavestiš. Šele z zavedanjem in ozaveščanjem lahko začneš spreminjati svoje življenje. Ne moreš postati srečna, če ne vidiš, zakaj si nesrečna.

Vsak dan boš na mejl dobila eno vprašanje. Že zgodaj zjutraj. Tako, da boš lahko vprašanje prebrala že ob prvi kavici. In tukaj se lahko ustvari že jutranji ritual, ki te popelje v nov dan. Odgovarjala mi boš nazaj na moj mejl.

Zakaj je to pomembno?

Zato, ker bom stala za teboj. Te usmerjala, spodbujala, razumela in ti pomagala, če ne boš vedela kako naprej. Prav tako bom tvoje odgovore shranjevala in jih boš po koncu izziva tudi prejela zgoščene na enem mestu, da boš videla kakšen napredek si naredila sama pri sebi. To je zelo pomembno. Pogledati nazaj, kje si bila in kam si prišla. Včasih nimamo občutka, da smo sploh kaj naredili ampak ko pogledaš nazaj, pa vidiš, da si naredila za sebe ogromno.

V TA PROGRAM 100% ZAUPAM in sem zelo ponosna nanj, ker je vanj vložene veliko moje energije, da ti pomagam razrešiti situacijo. Videla sem tudi transformacije, ki so jih udeleženke programa doživele. Spremembe v načinu razmišljanja, delovanja in napredek v osebnem razvoju.

V vsakem primeru pa je serija 21 -dnevnih mejlov odličen začetek, da vzameš življenje v svoje roke in zaživiš življenje, ki si ga želiš in tudi zaslužiš.

Dnevno posvečanje lastnim mislim, te samo popelje nazaj k tebi v svoje globine. Ugotoviš lahko koliko darov imaš.

Zakaj ne bi še tebi?

Tak izziv te spodbudi, da razmišljaš o sebi, spoznaš ovire, svoje vzorce. Ker sem prepričana, da ne moreš spremeniti nečesa, kar ne vidiš in ne ozavestiš. Šele z zavedanjem in ozaveščanjem lahko začneš spreminjati svoje življenje. Ne moreš postati srečna, če ne vidiš, zakaj si nesrečna.

PRIJAVA

  VABIM TE NA BREZPLAČNI WEBINAR, KJER BOM S TEBOJ DELILA, KAKO SE VRNITI NAZAJ K SEBI

  KDAJ?

  V četrtek, 28.10.2021 ob 19 uri.

  KJE?

  Online, preko Zoom-a.