Dobrodošli na moji spletni strani in s tem v moj svet.

Moje ime je Neja. Prihajam iz občine Lukovica. Sem mama Zoji in Tianu in žena. Po poklicu sem organizatorka dela/menedžerka, ekonomistka in vzgojiteljica predšolskih
otrok, svetovalka Djotiš, podjetnica in mentorica ženskam, ki bi se rade vzljubile in postale najboljša verzija same sebe. Obožujem življenje. Sem zelo komunikativna in odprta. Rada se na glas in veliko smejim. Rada imam dolge pogovore, včasih zafilozofiram, rada imam sprehode v naravo, meditacijo in umirjeno glasbo, zgodnja jutra, ko še ves svet spi, fru fru bombone in čokolado z velikimi lešniki.

Obožujem knjige, ker se mi zdi, da je v knjigah ves svet. Zdaj na življenje gledam tako, da se zavedam, da se življenje ne zgodi ampak se dogaja. Včasih se umaknem v svoj svet, da slišim sebe in svoje potrebe. Včasih mi je šola predstavljala veliko muko. Danes brez izobraževanja ne morem.

Že od nekdaj so me zanimale vede, ki so bistrile moj um. Kot najstnica sem rada prebirala horoskope. Včasih sem kupila revijo samo zaradi horoskopa. Zelo rada imam misli velikih ljudi. Če pogledam nazaj na svojo mladost, sem si že takrat zapisovala citate in misli, ki so me pritegnili.

Moja pot spoznavanja z duhovnostjo se je začela že v rani mladosti, ko sem prebrala vse knjige Louse L. Hay in veliko spremljala Oprah Winfrey. Vedno sem bila vedoželjna. Želela sem si početi nekaj več. Ko se je v meni pojavila želja o dodatnem študiju, sem vedela, da to ne bi bila klasična šola oziroma faks. Takrat sem želela študirat psihologijo.

Za besedo Djotiš sem slišala od moje prijateljice in že takrat me je beseda fascinirala. Pomenila je nekaj drugačnega, mističnega, nekaj okultnega. Začela sem raziskovati, kaj to je in se zanimati za ta znanja. Vpisala sem se v šolo vedske astrologije Djotiš pri ge. Mateji Kunc. Po pogovoru z njo sem ugotovila, da je znanje Djotiša psihologija in da bom z njim začela razumeti sebe in svoje življenje in druge ljudi. Tako sem se odločila, da se vpišem na šolanje. Zame je bila to najboljša odločitev vseh časov, ker sem s tem spoznala samo sebe, spoznala svojo preteklost in zdaj razumem zakaj se odločam, kot se odločam, kam me vodi pot in kam potujem. Z zavedanjem, da vedno lahko spremenim svojo smer, ko se odločim zanjo. Moje otroke sedaj zelo poučujem o tem kakšno je življenje in kako naj razmišljajo. Seveda tudi v njunih kartah vidim, kam potuje njuno življenje.

Skozi spoznavanje Djotiša pa sem začela globoko spoznavati tudi samo sebe in tako so se rodili tudi moji mentorski programi, ki jih poimenujem na kratko Ljubezen do sebe, kjer še bolj poglobljeno učim ženske, kako si vzeti čas in se začeti imeti rad. Kajti vse se začne iz nas samih. Brez ljubezni do sebe ne moremo imeti radi drugega.

Že od nekdaj sem si želela razumeti življenje in delovanje človekovega uma. V zadnjih desetih letih sem začela intenzivno popotovanje Ljubezni do sebe. Iskati sem začela zadovoljstvo v sebi in svojo srečo. Ko sem ugotovila, da je tako potovanje zelo dolgo in samotno, če nimaš nikogar ob sebi, sem se odločila, da začnem pomagati tudi drugim ženskam. Z mojo pomočjo pridejo ženske hitreje do razumevanja svojega življenja.

Moje največje darilo osebam, ki pridejo v stik z menoj je moj osebni stik. Enostavno uživam v pogovorih v živo s strankami. Skozi vpogled v natalno karto preko Djotiša in s svojo močno intuicijo, se mi strankino življenje odvije pred očmi in tako pridem do odgovorov, ki jih je stranka prišla iskat.

Rada rečem, da je življenje največji učitelj in prav zaradi svojih lastnih izkušenj in izobraževanj in izpopolnjevanj, sem razvila svojo metodo HOW TO oziroma KAKO najti nazaj sebe in se začeti poslušati, tudi če tega nisi nikdar počel ali pa si pozabil.

Pri Djotiš svetovanju si za stranko zares vzamem čas, da skupaj prideva do odgovorov, ki jih stranka išče. Včasih drug pogled prinese veliko več razumevanja na določen problem.

Moje izobraževanje in izpopolnjevanje Djotiša še ni zaključilo. V tem času sem opravila še nekaj dodatnih tečajev, kjer sem se še bolj poglobila v določene tehnike, ki jih ponuja Djotiš, da lahko še bolj pomagam strankam pri razumevanju njihovega življenja.

Prav zato sem v zadnjem letu razvila program Light of love – 3 mesečni program, kjer se ženska začne poglabljati vase, v svoje globine.

Namaste – božanskost v meni pozdravlja božanskost v tebi.

Neja

  • Rečeš nekomu DA, ne glede na to, da morda nimaš časa ali se ti ne da?
  • Si želiš vse narediti popolno in nikdar ni dovolj dobro?
  • Se počutiš krivo, ko si vzameš čas zase in poskrbiš za svoje potrebe?
  • Konstantno razmišljaš o svoji prihodnosti, o problemih drugih ljudi ali o tem, kaj vse gre lahko narobe?

Ja, to je tvoja notranja kritičarka, ki te nenehno muči, toda brez skrbi, v tebi se skriva tudi tvoja najboljša prijateljica.

Pridobi brezplačni priročnik in jo spoznaj!

S prijavo se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjaviš.