Jasno! Z Nejo

Coaching program

Naporen dan je in zdi se ti, da imaš polno glavo: skrbi, opravki in povsem vsakodnevne zadeve. Manjka ti tista ura v dnevu – kaj dnevu, tednu! – ki jo nameniš samo sebi. Ura, kjer ni pomembno nič drugega kot zgolj in samo tvoje misli, tvoji občutki. 

Nekje v sebi namreč veš. Veš, da je življenje več kot zgolj gugalnica od enega razpoloženja do drugega, več kot hitenje in razdajanje. Da nekam v vso to norijo spada čas zate, da se umiriš in najdeš svoj center. 

V resnici potrebuješ zgolj čas in nekoga, ki te sliši in da prostor tvojim občutkom in mislim.

Na srečanjih se bova dotaknili tistih tem, ki so zate najbolj pomembne in fokus bo na temu, da od srečanja odkorakaš z večjo jasnostjo in razumevanjem sebe. 

NE, NE GRE ZA ŠE ENO SERIJO INSTANT REŠITEV, NITI ZA KLASIČNO SVETOVANJE.

ŽELIM TE OPOLNOMOČITI, da skozi voden pogovor sama prideš do rešitev. V resnici si ti tista, ki ima vse odgovore. Sama veš, česa si želiš in tudi na kakšen način priti do tega. Včasih potrebuješ samo podporo in nežen potisk v pravo smer (khm…če si bolj trmaste sorte, zna biti ta potisk malo močnejši).

Sem certificirana Jay Shetty Life and Succsess Coachinja.

Jasnost je vedeti, kdo si. Vedeti kaj si želiš. Jasnost je tudi vedeti, katere konkretne korake moraš narediti, da prideš do tja.

Uporabljati svojo notranjo modrost in poslušati sebe, je umetnost, ki se je da naučiti.

Slediti sebi in svoji notranji modrosti, je nekaj, kar ti nihče ne more vzeti in je orodje, ki je vedno pri roki tu zate.

JASNO! Z NEJO so individualna enourna srečanja preko Zoom-a, kjer je vsa pozornost namenjena tebi in izzivom, s katerimi se trenutno srečuješ v življenju. 

Moja posebnost dela z menoj je, da ne dajem nasvetov ampak te skozi vprašanja vodim do tvojih odgovorov, ki jih že imaš v sebi in tako se naučiš slediti sebi in svoji notranji modrosti.

Slaba samopodoba?

Težave v partnerskem odnosu?

Tiha želja po svojem biznisu? 

Te muči strah?

Imaš težave z organizacijo?

Na srečanjih se bova dotaknili tistih tem, ki so zate najbolj pomembne in fokus bo na temu, da od srečanja odkorakaš z večjo jasnostjo in razumevanjem sebe. 

V resnici potrebuješ zgolj čas in nekoga, ki te sliši in da prostor tvojim občutkom in mislim.

ZAKAJ DELATI S COACHEM?

Ko začneš s coachingom, te bodo novi vpogledi, ki se jih boš naučila, nenehno izboljševali ter širili tvoje sposobnosti in vpliv.

Želim te opolnomočiti, da skozi voden pogovor sama prideš do rešitev. V resnici si ti tista, ki ima vse odgovore že zdaj v sebi.

Najbrž vsakodnevno prejemaš različne nasvete od sodelavcev, prijateljev, družine, svojih šefov in še koga, ki pride v stik s teboj.  

Ne potrebuješ še več nasvetov; potrebuješ nekoga, ki te bo vodil na znan in znanstveno dokazan način, da boš sama našla odgovore, ki jih potrebuješ.

Sama veš, česa si želiš in tudi na kakšen način priti do tega.

Včasih potrebuješ samo podporo in nežen potisk v pravo smer.

KAJ TOREJ LAHKO PRIČAKUJEŠ OD COACHINGA?

  • postavila boš cilj, na katerem želiš delati. Če nisi povsem prepričana, kaj to je, ne skrbi; tudi pri tem ti pomagam.
  • začrtali bova glavne korake, kako ta cilj doseči. Pomembno je, da so koraki skladni s tabo in tvojimi vrednotami. 
  • sproti bova reševali morebitne izzive in ovire. 

Še bolj pomemben je proces, ki se bo začel odvijati znotraj tebe.

Coachi se fokusiramo predvsem na priložnosti za tvoj razvoj in potencial.

Najdem te v tvojem trenutnem stanju v katerem si in delujeva proti tvojemu cilju. Ne dotikava se preteklosti ampak stremiva v tvojo prihodnost.  

Kot usposobljena in neobsojajoča profesionalna coachinja, sem opremljena, da lahko ponudim samo najboljše smernice zate.

Morda se sprašuješ, zakaj bi rabila nekoga za pogovor. V resnici ga ne. V kolikor se znaš poslušati, si sama sebi motivatorka in navijačica, me ne potrebuješ

Če pa si na točki, ko veš, da rabiš podporo in nekoga, ki drži zate prostor, da se izraziš in stopiš iz cone udobja, je točno to zate.

Izkušnje in delo s strankami so me pripeljale do zavedanja, da resnično vsi odgovori ležijo znotraj nas. Samo prepoznati jih moramo.

Same pa včasih tega nismo zmožne, zato sem tu, da ti pomagam z natančnimi vprašanji, ki te bodo pripeljala do jasnih usmeritev znotraj tebe.

Zate ustvarim varen prostor, kjer se lahko varno izražaš.

En sam pogovor s coachem, ki te razume in se ujame s tvojim načinom razmišljanja, ti lahko spremeni vse. 

In najboljše pri vsem je, da nisi omejena na število obiskov. Pridi enkrat, štirikrat, osemkrat ali dvanajstkrat.

Tako pogosto, kot želiš sama in kot ustreza tvojemu ritmu življenja. 

MOJ PRISTOP

Pri mojem coaching pristopu rada uporabljam celosten pristop (povezava s srcem dušo in umom)

Rada povežem dušo in srce. Zame je najpomembnejši odnos, odnos, ki ga imaš sama s seboj. Vsi imamo veliko misli, strahov, omejujočih prepričanj, prepričanj, izkušenj lastnih, izkušenj z drugimi in še vse drugo.

Imamo pa tudi svoje srce. Čustva, občutke in našo notranjo modrost (lahko rečem tudi naše vedenje, naš tihi glasek v nas samih).

Če vse to ni povezano, imamo občutek, da nekaj manjka, da nekaj ni tako kot bi moralo biti. Ko pa to povežemo med seboj,  s temi deli sebe, takrat lahko zaživimo veselo in polno življenje.

 

NA SREČANJIH USTVARJAM VAREN PROSTOR, kjer se lahko izraziš in si to, kar si v tem trenutku tukaj in zdaj. Brez obsodb in brez pričakovanj. Zato lahko zares odneseš največ od teh seans.

 

OPOLNOMOČAM te, da najdeš te zaklade v sebi, ker velikokrat iščemo odgovore zunaj sebe. Včasih nato pozabimo pogledati vase in najti v sebi moč, modrost in vedenje, ki ga vsi nosimo v sebi.

 

ZATO SKOZI COACHING, OPOLNOMOČAM svoje stranke, da se ljubijo, spoštujejo in zaupajo vase, da najdejo svojo samozavest, da naredijo tako, da je v skladu z njimi in zaupajo v svojo odločitev.

 

ENOSTAVEN PRISTOP – vedno sledim tebi in tvojim potrebam in željam. S teboj se srečam točno tam kjer si v tem trenutku. Kaj potrebuješ, kaj si želiš, kaj te trenutno ovira in kam bi rada šla.

 

V COACHING PROCESU S TEBOJ sem prisotna in zelo natančno poslušam, rada povzamem tvoje besede, da jih tudi ti slišiš, odkrivam slepe točke in uporabljam različna orodja, če je to potrebno. Najbolj pomembno orodje, ki ga skozi celoten coaching proces uporabljam so moja zvedava vprašanja. Včasih te povabim, da izstopiš iz svoje cone udobja, če začutim, da to potrebuješ.

 

POGLABLJAVA SE,  da raziščeva tvoje vrednote, prepričanja, misli, čustva in občutke, obnašanja, tvoje navade in pričakovanja.

KAKO DELUJEM ?

Preden se odločiva, da bova delali skupaj, se najprej srečava na spoznavnem, neobveznem, brezplačnem klicu preko zooma. Na tem klicu se spoznava in dogovoriva vse podrobnosti na čem bi želela delati in kako seanse potekajo. Na voljo sem tudi za vsa morebitna vprašanja, ki se ti morda pojavljajo.

Pred začetkom najinega sodelovanja podpiševa skupno medsebojno pogodbo, ki jo pripravim glede na najin spoznavni klic, ki sva ga pred tem opravili.

Pred začetkom sodelovanja določiva cilj, ki ga želiš doseči v procesu coachinga in mu skozi najina srečanja slediva.

Skozi proces postavljam vprašanja, ki te vodijo, do več zavedanja same sebe in iskanju tvojih odgovorov v sebi.

Coaching srečanja potekajo 1 uro preko zoom povezave. Coaching srečanja se določijo individualno in v skladu s teboj in coachinjo (v medsebojni pogodbi so srečanja natačno določena).

Srečanja so fokusirana nate in na dosego tvojega cilja in v skladu s tvojo naravo.

Skozi proces potujeva v tvojem ritmu in tvojem času.

KAKO IZGLEDA COACHING?

Coaching pomaga na različnih področjih človekovega življenja. Ne glede na to kakšen izziv ali cillj si želiš doseči, na področju denarja, odnosov, psihičnega zdravja, produktivnosti, življenjskega namena ali karkoli drugega, kar je povezano z človeško učinkovitostjo in dobrim počutjem.

Ljudje pridejo k meni, ker se zavedajo, da jim v življenju nekaj manjka, da nekaj v njihovem življenju ni vredu, sami pa ne morejo odkriti, kaj bi to bilo.

Podprla te bom, da skupaj ugotoviva, kje v življenju si želiš biti in kaj si želiš doseči in kako pri tem lahko vztrajaš in kako to lahko dosežeš tudi ti.

Prvi korak je, da ozavestiš sebe, začneš slišati sebe in ugotoviš, kaj lahko za to narediš ti, z mojo pomočjo pa dosežeš svoj cilj.

Če je karkoli od tega, kar sem zgoraj napisala zate, me še danes kontaktiraj na info@neja-dragar.si

Prvi korak je, da ustvariš zavedanje sebe. Da se zaveš kje si, kaj si želiš in potem skupaj narediva korake, do tvojega cilja.

KAJ ŠE LAHKO PRIDOBIŠ S COACHING-OM?

JASNOST

Prva univerzalna potreba vsakega človeka je jasnost. Jasnost v tem, da resnično razumeš sebe, svoje vrednote, prioritete in kaj ti je v življenju res pomembno.

Skupaj poiščeva jasnost o tvojih sanjah in željah in tudi, kako tudi bolje razumeti svoje življenje. Jasnost nujno potrebuješ, zato da se lahko premakneš naprej. Z več jasnosti postaviš tudi konkretne, bolj dosegljive cilje v svojem življenju. Morda preveč premišljuješ, se obotavljaš, ne moreš sprejeti niti enostavnih odločitev ali celo preveč analiziraš. Zato imaš lahko občutek, da te ljudje prehitevajo in zato misliš, da stojiš na mestu. Kot tvoja coachinja ti bom pomagala ozavestiti, kaj te drži nazaj in priti do jasnosti, ki jo potrebuješ, da lahko narediš naslednje korake. Jasnost zmanjša tvoj stres in tako lahko prideš do svojih rezultatov, veliko hitreje.

PODPORA

Kot tvoja coachinja, ti bom pomagala prepoznati, kaj delaš prav, kaj so tvoje veščine, zmožnosti in viri, ki ti bodo pomagali doseči svoje cilje v življenju. Med najinim coachingom bom na voljo tu samo zate, da ti prisluhnem.

Moja naloga ni, da ti svetujem. Moja naloga je, da skupaj s teboj poiščeva rešitve, ki so že danes v tebi in da jih najdeš ti. Ker ti si že cela, polna znanja in veš kaj je dobro zate. Ti imaš volan svojega vozila svojega avtomobila, jaz ti z pravimi vprašanji dajem podporo in vodstvo, da narediš te korake.

Čeprav je moj prvotni cilj, da se počutite udobno, si vedno zapomnite, da moja naloga ni postati vaš prijateljica, ne glede na to, kako težko je to.

Prijatelji so odlični za nudenje popolne podpore, vendar je ta podpora pristranska. Družina je pogosto še bolj pristranska, včasih je lahko tudi negativno pristranska, in bodisi bo rekla, da dela dobro ne glede na vse, bodisi vas bo napadla in vam rekla, da ne delate dovolj dobro – odvisno od dinamike družine in prijateljev.

Bistvo je, da so prijatelji in družina zainteresirani za vaš izid, ki je pogosto samoljuben. Zato ti lahko kot tvoja coachinja pomagam preučiti pozitivne in negativne strani, prednosti in slabosti, stvari, ki gredo dobro in ne dobro, za vsako vrsto odločitve na podlagi tvojih osebnih ciljev, trenutnih potreb in financ.  Najboljše, kar lahko storim (in bom storila) je, da ti ponudim alternativne možnosti – ter morebitna tveganja in posledice vsake od njih.

SEM OSEBA, KI TI BO RESNIČNO PRISLUHNILA

Imaš morda občutek, da vedno samo poslušaš? Da si tudi ti želiš, da nekdo posluša samo tebe in da nisi našla še takšnega človeka?

Kot coachinja sem nekdo, ki ti prisluhne in ti da te nepristranske priložnosti, da spregovoriš o sebi in svojih izzivih. Že prej sem omenila, da živimo v svetu prenatrpane osamljenosti. Kljub temu, da je okoli nas toliko ljudi, do katerih lahko dostopamo prek tehnologije, se morda počutiš osamljena in da nisi povezana. Nekateri ljudje se počutijo povezane s človeštvom že samo zato, ker jih nekdo posluša. Morda imamo okoli sebe celo ljudi, vendar ne takih, ki bi nas poslušali.

Kot coachinja ti bom 100% posvetila svoj čas in ti prisluhnila z vso mojo pozornostjo.

Morda je prav to tisto, kar potrebuješ. Nekoga, ki bo samo poslušal, brez obsojanja, brez pričakovanj, brez jamstva, brez želje, da bi nekaj dobil nazaj. Včasih moraš stvari preprosto pustiti, se jim odpovedati, se znebiti prtljage, potrebuješ nekoga, kot je coach, ki te bo poslušal, ti dal občutek, da si cenjena, in razjasnil vaše misli. Ko se počutiš cenjeno in opolnomočeno, si pripravljena začeti ali nadaljevati svojo pot.

ZAGOTOVILO IN VODENJE

Včasih morda že veš, kaj moraš storiti. Že se zavedaš, le nisi čisto prepričana, da je to najboljši način ali da ni drugih možnosti. Verjetno ni redko, da si rečeš: “Mislim, da moram to stvar narediti naslednjič,” in velikokrat imaš prav. Vendar pa si potrebovala predvsem nekaj zagotovil. Kar si potrebovala, je bilo nekaj zaupanja v to, kar si verjela, da želiš storiti. Tudi sama sem se znašla na tem mestu. Ne želiš zapravljati časa ali denarja ali tvegati zadrege, zato raje ne narediš naslednjega koraka, dokler ne dobiš zagotovila, da si prizadevaš za pravo možnost.

Podobno kot pri zagotovilu je tudi pri vodenju pomemben element mojega coachin procesa usmerjanje. Pomagam ti zagotoviti zemljevid, ki ga potrebuješ za dosego svojega cilja. Dobila boš jasnost, potrditev, nepristranske povratne informacije, alternativna mnenja in nekoga, ki mu boš na svoji poti lahko prisluhnila, nekoga, s katerim se boš lahko pogovorila. Kot tvoja coachinja zagotavljam zagotovilo in vodenje na tvojem potovanju.

Če meniš, da na tem področju potrebuješ podporo, se še danes obrnite name. Od tu pa do tvojega cilja, ki ga želiš doseči te loči le še en klic.

Tu sem, da te opolnomočim, da postaneš najboljša verzija same sebe.

Pošlji mi sporočilo na info@neja-dragar.si, kjer se dogovoriva za spoznavni klic.

Coaching traja od 60 – 75 minut.

Cena 1 coaching pogovora je 80 eur.

Lahko se odločiš in izbiraš med tremi različnimi paketi. 

  1. Paket 4 coaching seans je 280 € (opraviti jih je potrebno v roku dveh mescev, zato da se res pozna učinek)
  2. Paket 8 coaching seans je 520 € (opraviti jih je potrebno v roku treh mesecev, zato da se res pozna učinek).
  3. Paket 12 coaching seans je 720 € (opraviti jih je potrebno v roku 4 mesecev, zato da se res pozna učinek).

 

Možnost plačila na obroke (razen 1. paket 4 urne coaching seanse) . Za več informacij me kontaktiraj na info@neja-dragar.si

Paket 4 coaching seans je 280 €

(opraviti jih je potrebno v roku dveh mescev, zato da se res pozna učinek)

Paket 8 coaching seans je 520€

(opraviti jih je potrebno v roku treh mesecev, zato da se res pozna učinek).

Paket 12 coaching seans je 720 €

(opraviti jih je potrebno v roku 4 mesecev, zato da se res pozna učinek).

Kaj pravijo udeleženke programa:

Današnji choaching pri Neji je bil čudovit. Med samim pogovorom si zelo lepo voden (ne občutiš, da je choaching), da prideš do mnogih spoznanj o sebi oziroma kaj dejansko moraš narediti za napredek na svoji poti življenja. Po samem pogovoru sem prišla do zaključka kaj dejansko moram narediti, da se bom premaknila naprej. Na spletu sem odprla določeno spletno stran, ki je namenjena moji osebni spremembi. Ob odprtju spletne strani so se mi pojavile 777 kjer sem dejansko prejela potrditev, da je točno to kar morem spremeniti in o čemer je tekel pogovor. Dejansko je ta choaching prišel v moje življenje ob pravem času in s pravim namenom. Zelo hvaležna za to! Vsakemu priporočam prijavo na takšen dogodek!

Teja Aiko    

Draga Neja

Hvala  za prekratko uro coachinga. Hvala za vse namige in usmeritve, da sem naglas spregovorila in se slišala, o rešitvah kako naj pridem do mojega cilja, do mojih poti. Kamor me vleče notranji glas. 

Ena majhna stopnička, ki mi je dala nov zagon. Ena majhna “brca v rit”  da naredim korak naprej. Da neham cepetati na mestu in da izrujem tistih par korenin, ki me držijo v coni udobja.

Sabina Lakner 

Z Nejo sem imela odlično izkušnjo. Spretno me je vodila z vprašanji, da sem iskala odgovore v sebi. Ozavestila sem, da se mi nekaj izmika zato, ker to ni moja srčna želja, ampak to želim iz drugega razloga. Imela sem občutek, da mi drži varen prostor, da se lahko odprem in ji zaupam. Z njene strani sem zaznala toplino in srčnost. Hvala! Hvala še enkrat. Želim ti veliko uspeha, da se dotakneš in pomagaš mnogim dušam.

Lidia Lorena

Dear Neya,

Thank you for your wonderful and compassionate session. Wau, I am stoned! You gave me such amazing confirmation that my business model is okay, that I am the voice of all the tired mum’s after maternity leave. I am still thinking about that. You touched my heart.

Transition from one to another period of life can be tricky, you don’t expect it, assume, a bit, but when it hits you, you collapse. It happens so often. It happened to me.

Maybe that’s why I am a bit insecure and frightened at the beginning of my business journey. Howerer, you drove me through the uncomfort zone to the goal. To reach it, that was a big victory for me! A bit uncomfort, but still liberating.

Really respect your effort, engagement and heartfelt message, that I am not the woman of luck, but I build it on my own. Which is true. Thank you so much!

Sending you a big hug and a lot of love until the next session. Can’t wait!

Monika Golob Sluga 

Draga Neja! Ni besed s katerimi bi ti izrazila hvaležnost za najino sredino srečanje in vsa, ki naju še čakajo. Ampak tole ti pa moram predati naprej. Danes zjutraj sem vstala brez načrta. Uredila sem se in šla na vodeno telovadbo, ki traja smešnih 5 minut (nikoli nisem športala). Hvala ti, da si mi dala nov zagon.

Apolonija Zupan

Hej draga moja! Pošiljam, da sem res opravila…. Hehe

Odličen občutek in tudi čez dan si v glavi govorim pozitivne spodbudne besede.. .Čuuuudovito!  res sem se dala v občutek svobode in sem bila res brezskrbna .

Tinkara Rovšnik 

Your questions are bringing me to think more about myself . Your questions are so powerful. This brings my brain to work and to figuring it out what are the other paths or steps or ways to achive my goals. So you can implement it or how I see it. This is the thing why coaching is so important. You have new ways to think and you also have this acountability I made for myself. Because I know I will talk about my goals and what are my next steps. And I know that the next time we see us she will ask how was I doing and that makes me also accountable and that helps me to not loose my focus. I have myself commited, these are my goals, these are my next steps. I don’t want to come to a session and say to you that I didn’t do anything. And this is the power why coaches are so important. Because you have someone to talk to. When you talk you come to this AHA moments and it pops up my good ideas which I have in my head. I also see that maybe there is another strategy I can make toward my goal. Because by yourself you would just think about it. But when I talk to you you are questining me about things I would’t even see or think about before. That brings me with much more space.

Eva Sillaber

Draga Neja…vedela sem, da bo najin pogovor zelo prijeten, ker si že na prvi pogled čudovita oseba, ko pa se človek s teboj pogovarja pa to lepoto tudi začuti v iskrenih besedah, prijetnem načinu govora, nesebičnih nasvetih za uresničitev sanj, želja…takoj sem začutila več pozitivne energije v sebi, moči in potrebnega poguma za moj boljši jutri ter boljšo mene. Čutim tvojo iskrenost, poštenost, srčnost ter resno in strokovno vodenje ter nudenje pomoči. Vem, ko bom potrebovala nasvet, podreti “zid” in kakšno oviro te bom poiskala in prosila za pomoč. Srčna hvala ta vse kar si mi dala. Objem,

Jerneja Neja

  • Rečeš nekomu DA, ne glede na to, da morda nimaš časa ali se ti ne da?
  • Si želiš vse narediti popolno in nikdar ni dovolj dobro?
  • Se počutiš krivo, ko si vzameš čas zase in poskrbiš za svoje potrebe?
  • Konstantno razmišljaš o svoji prihodnosti, o problemih drugih ljudi ali o tem, kaj vse gre lahko narobe?

Ja, to je tvoja notranja kritičarka, ki te nenehno muči, toda brez skrbi, v tebi se skriva tudi tvoja najboljša prijateljica.

Pridobi brezplačni priročnik in jo spoznaj!

S prijavo se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjaviš.