ZLAT PAKET: vsebuje psihološki profil z osebnim svetovanjem

Vse, kar potrebujem od vas pri Djotiš svetovanju je ime in priimek, datum, uro in kraj rojstva. Poteka lahko osebno ali preko zoom-a ali FB msng. Vse, kar potrebujete predhodno storiti je, da mi pošljete vaše podatke. Pred najinim svetovanjem se jaz predhodno pripravim.. Vpogled v vašo natalno karto mi vzame kar nekaj časa, zato potrebujem kakšen dan ali dva, da se dogovoriva za srečanje.

Na svetovanju boste izvedeli:

1. Katero znamenje ste po Djotišu
Najprej pogledam vaše znamenje in katere so tiste karakteristike, ki vas
opredeljujejo. Naj vas tukaj opozorim, da je možno, da ste pod Djotišu drugo znamenje kot v zahodni astrologiji.

2. Katera področja so vam v življenju najbolj pomembna.
Vaša rojstna karta je sestavljena iz 12 hiš, ki predstavljajo vaša področja življenja. Najbolj pomembna so prva hiša (osebnost, ego, telesni izgled), 4. hiša (dom, mama), 7. hiša (partnerstvo) in 10. hiša (posel). V vsaki izmed hiš se nahaja določeno področje vašega življenj. Glede na to, da se znajo grahe (energije oz. načela) umestiti v več ali manj hiš (npr. razporediti po dvanajstih hišah ali pa vse vriniti v eno hišo) je seveda že na prvi pogled razvidno kje je vaša koncentracija in intenziteta energij oz. vašega delovanja v tem življenju. Na svetovanju pregledava vseh 12 področij vašega življenja, saj vse skupaj tvori vaše celotno življenjsko sliko.

3. V katerem življenjskem obdobju ste?
Planeti (energije) se skozi življenje različno aktivirajo in imajo različne dolžine trajanja in svoj vrstni red. Na posvetu se osredotočim na obdobje v katerem trenutno živite in na čem je potrebno, da delate.

4. Pogled v vašo preteklost.
Skozi pogovor greva skozi pregled vseh obdobij vašega življenja, ki so se vam že zgodili, kjer prejmete razumevanje za stvari, ki ste jih doživeli ali samo razumevanje vaših odločitev, ki ste jih sprejeli in razlago, zakaj ste se tako odločili.

5. Kakšni so trenutni tranziti in kako to vpliva na vas?
Ko govorimo o tranzitih (prehodih planetov), ki se dogajajo na kolektivnem nivoju, se dotaknejo tudi nas samih. Glede na vašo natalno karto se vidi katera področja vašega življenja se bo dotaknil in kako bo to vplivalo na vas. Seveda pa je od vas odvisno, kako se boste odločali v prihodnosti.

POMEMBNO:
Z vpogledom v Djotiš karto prejmete razumevanje na mentalni ravni. Še vedno pa imate vi škarje in platno v rokah, kar pomeni, da se sami odločate v katero smer boste šli. Vse, kar vam na svetovanju razložim in vas usmerim, vam pomaga samo razumeti in vam daje neko usmeritev za naprej. Najbolj pomembna pri vsem tem je usmeritev o tem, kako se odločiti in kdaj lahko nekaj pričakujete, da se bo spremenilo. Ker ravno to je namen Djotiša… da vam pomaga ozavestiti, razumeti, sprejeti, opustiti in odpustiti. S takšnim vpogledom veliko laže razumete situacije in izzive, ki vam pridejo naproti npr. zamenjava službe, partnerstvo, sprejeti nove projekte, odločiti se za ali ne za določeno izobraževanje, selitev, o nakupu nepremičnini, odločiti se za samostojno pot…..

Cena zlatega paketa znaša 90,00€.

SIV PAKET: vpogled v 1-letni pregled delovanja vaših energij skozi planete

Pri tem svetovanju pogledava predviden potek delovanja v prihodnjem letu. Kakšne energije se vam bodo sprožile, katera področja vašega življenja bodo aktivna, na kaj morate paziti v naslednjem letu. Svetovanje se izvede v živo ali preko zoom-a. Predviden čas za svetovanje je do 1,5 ure.

1 letni pregled planetov zajema:

 • pregled energij planetov, ki vas bodo spremljali v prihodnjem letu vašega življenja,
 • katero področje vašega življenja se aktivira,
 • katera področja v življenju vam bodo pomembna in na kaj boste v prihodnjem letu malo bolj pozorni.  

Cena sivega paketa znaša 79,00€.

VIJOLIČEN PAKET: nadaljna svetovanje

Nadaljnja svetovanja so krajša in vključujejo srečanje v živo z menoj ali preko zooma. V nadaljnjih svetovanjih pogledam v kakšnem obdobju se nahajate. Namenjena so pogovoru glede na trenutno življenjsko situacijo v kateri ste se znašli in svetovanje, ki vam pomaga razumeti in narediti korak naprej v vašem življenju. Tovrstna svetovanja trajajo do 1 ure.

Cena vijoličnega paketa znaša 60,00€.

ZLATO-ROZA PAKET: izračun in razlaga Sade Satija

Sade sati je posebno obdobje v našem življenju, ki se ciklično ponavlja vsakih 27 let in traja približno 7,5 let. Govorimo o tranzitu Saturna (Šanija) čez našo natalno Luno (Čandro). Ponavadi to pomeni čas, ko se srečujemo z različnimi težavami, stiskami, izgubami, žalostjo, kronično utrujenostjo... Je obdobje ko imamo občutek, da se je čas ustavil, da smo preobremenjeni, ko stvari ne potekajo lahkotno. To je čas, ko je potrebno se zazreti v svojo notranjost. V tem času se lahko notranje preobrazimo in duhovno napredujemo.

Izračun sade satija zajema:

 • Časovni pregled, kdaj ste vstopili v sade sati in kdaj ga končate.
 • Katera področja v vašem življenju bodo takrat bolj obremenjena in kako.
 • Razlaga o tem kaj to pomeni za vaše življenje.
 • Svetovanje: kako si najbolje pomagati v tem obdobju.

Svetovanje se izvede preko zoom-a (dobite posnetek najinega pogovora).

Cena zlato-rozastega paketa znaša 30,00€.

MODER PAKET: življenjske naloge

Marsikdo v svojem življenju se je že srečal z vprašanjem, kaj je njegova naloga v našem življenju in jo mora razrešiti. Djotiš je eno čudovito orodje, ki nam da odgovore na naša vprašanja. Razumevanje življenjskih nalog nam pomaga veliko bolj razumeti življenje in nam ga poenostavi. Svetovanje poteka v živo ali preko zooma.

Cena modrega paketa znaša 45,00€.

 • Rečeš nekomu DA, ne glede na to, da morda nimaš časa ali se ti ne da?
 • Si želiš vse narediti popolno in nikdar ni dovolj dobro?
 • Se počutiš krivo, ko si vzameš čas zase in poskrbiš za svoje potrebe?
 • Konstantno razmišljaš o svoji prihodnosti, o problemih drugih ljudi ali o tem, kaj vse gre lahko narobe?

Ja, to je tvoja notranja kritičarka, ki te nenehno muči, toda brez skrbi, v tebi se skriva tudi tvoja najboljša prijateljica.

Pridobi brezplačni priročnik in jo spoznaj!

S prijavo se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjaviš.