JA, zmoreš

17.01.2023 – 27.01.2023 ob 20h

Delavnica poteka v Facebook skupini Ja, zmoreš

Si utrujena od bežanja?

Ti misli uhajajo k opravkom…kaj vse te še čaka…ti pa si želiš samo minute tišine…tišine v glavi, da bi končno slišala in začutila sebe. 

Nekje na poti si se izgubila. 

Morda imaš otroke, službo, moža in seveda gre vsa energija njim, ti pa zvečer samo padeš v posteljo, ker za kaj več nimaš moči. Morda se na trenutke počutiš kot robot.

Rada bi nekaj spremenila, da bi imela več energije, bila slišana, uslišana, a tega ne najdeš. Tebi to ne pripada.

Zato daješ še več in več. Počasi se prazniš in ne veš, kdaj bodo zate prišli boljši časi.

Težko rečeš NE, ker se bojiš, da te ne bodo imeli radi. Vsem rečeš DA, edino sebi ne znaš.

Sram se iz dneva v dan povečuje. Še vedno nisi dovolj, ne narediš dovolj, ne znaš dovolj, ne pripadaš dovolj.

Občutek imaš, da vedno razočaraš ljudi, ki te imajo radi. Začneš se celo opravičevati, ker se ne veseliš življenja. 

Ti pa hrepeniš po spremembi, po polnem življenju, po sreči, po izpolnjenosti.

Vse to je na dosegu roke, če se odločiš. V rokah držiš škarje in platno, pripravljena, da na novo postaviš svoje življenje. 

Več kot 6 let je moj glavni interes in strast pomagati drugim, da naredijo spremembo v svojem življenju.

Biti zadovoljna s seboj, ti poleg sreče prinese tudi veselje, bolj ljubeče odnose, samozavest, zaupanje vase, več zdravja, izboljšano finančno stanje, boljši življenjski standard, osebnostno rast, in bolj zavestno življenje.

Izhajati iz sebe in delovati v skladu s samo seboj, stati v svoji moči in sprejemati odločitve iz te točke, je nekaj najbolj podpornega in močnega, kar sem kdajkoli doživela.

Delo s strankami 1:1, lastne izkušnje, podporne tehnike, delo v skupinah in razna izobraževanja, so mi pomagala priti do zaključka, da nam trajno spremembo otežujeta dva najpogostejša dejavnika.

Te zanima katera?

1. To kar nosiš v sebi

 • Vzorci iz preteklosti, ki so nas zaznamovali. Preteklosti sicer ne moremo spremeniti, lahko pa jo sprejmemo in se pomirimo z njo. Na voljo imamo danes in moč današnjega trenutka, da se odločimo, da jih bomo spremenili. JA, zmoreš to.
 • Strah pogledati, globoko v sebe in nimamo poguma za spremembo.
 • Prepričanje, da nimamo časa. Se spomniš reka, čas je denar? S časom ni nič narobe. Vsi ga imamo na voljo toliko kot ga imamo, na nas pa je, kako ga bomo izkoristili. Delaš s svojim časom enako kot z denarjem?
 • Niso nas naučili poskrbeti zase in za svoje potrebe. Prepričanje, da je to slabo, narobe, napačno, egoistično… Na tej točki te vprašam če je to res? Lahko poskrbiš za nekoga drugega, če si utrujena? Koliko časa porabiš, da nekaj narediš če si utrujena ali če si spočita – v urah? Te bom pustila tu v razmislek.
 • Razdajanje…. Uff, kar velika rana. Koliko žensk sem videla in slišala njihove zgodbe, da so se razdajale, dajale, do izčrpanosti. Pričakovale, da če bodo vse naredile, da bodo videne, sprejete in na koncu ugotovile, da niso. Kje je skrivnost? Ti povem, če se mi pridružiš na mojem brezplačnem treningu. Ja, zmoreš.

Dokler nas vsaj nekaj od tega drži nazaj, je res težko živeti s polnimi pljuči.

Do kdaj boš vztrajala v taki situaciji?

Nič se ne bo spremenilo samo od sebe. Tvoje življenje je vredno. Ti si vredna.

Čas je prišel, da se začneš imeti rada.

2. Stres ali strah pred spremembo

Sprememba nikdar ni enostavna, vendar je edina stalnica v našem življenju.

Naši občutki niso odvisni od tega, kar se dogaja v nas, temveč od tistega, kar imamo ohranjeno v sebi.

Vsak občutek je naš signal, ki nam ga sporoča naša duša.

Verjamem, da smo skozi leta nehale poslušati samo sebe in verjele drugim, se pustile, da nas vsak po svoje vodi. Pozabile, da imamo v sebi tisti tihi modri glasek, ki je vedno bil tu za nas, ki mu jaz rečem intuicija.

Za vse uspehe si odgovorna sama.

Ja, zmoreš.

Ja, zmoreš je brezplačni trening, kjer ti pokažem, kako tudi ti zmoreš to doseči in da je mogoče tudi zate.

Vse kar bom povedala, bom podala tudi na praktičnem primeru, da si boš res lahko predstavljala.

 

Ne glede na to, kje se trenutno nahajaš v svojem življenju, te vabim, da se mi pridružiš na brezplačnem treningu in v zaprti skupini JA, ZMOREŠ.

Če želiš, da bi bilo nekaj drugače, moraš nekaj spremeniti.

Kako bo delavnica potekala?

1. DAN: ŽIVLJENJE NA AVTOPILOTU – opazi, odstrani, spremeni

V našem prvem dnevu bom s teboj delila

 • kako pomembno je prepoznati, na kateri točki svojega življenja si in kaj lahko narediš.
 • Prepoznaj svoje vzorce razmišljanja – kdo je bolj glasen – negativen kritičarka ali tvoje notranja modrost
 • Povedala ti bom kako začneš pravilno razmišljati.
 • Ženske smo ciklična bitja. Kako to izgleda v praksi.

2. DAN : ODNOS S SEBOJ

V drugem dnevu se bova pogovarjali o tem:

 • kako pomemben je odnos, ki ga imaš s seboj. Odnos s seboj je edini in najpomembnejši odnos, ki ga imaš v svojem življenju.
 • Spoštovanje sebe mora postati del tebe, ker tako kot ljubiš sebe učiš druge, da te ljubijo. Ja, zmoreš.
 • Kako to izgleda v praksi, da si postavljena v svojo notranjo moč. Pokazala ti bom, kako vsak dan lahko prideš v svojo notranjo moč in kaj se zgodi, ko kreiraš iz svoje notranje moči.

3. DAN : TVOJA VPRAŠANJA MOJI ODGOVORI IN POGOVOR Z GOSTJO V ŽIVO

3. dan treninga bom na voljo za vsa tvoja vprašanja, ki se so ti porodila med samim treningom. Z menoj bo tudi posebna gostja, ki bo delila svojo izkušnjo z menoj in mojim delom. Tako boste lahko iz prve roke izvedele kakšno življenje si je ustvarila sama, s tem, da sem hodila ob njej.

Zelo bom vesela, če se mi boš pridružila v živo v skupini Ja, zmoreš.

Vsi posnetki bodo na voljo dokler bo skupina odprta.

Če bi resnično rada naredila spremembo v svojem življenju, se povezala s seboj na pravi način in našla odgovore na svoja vprašanja, potem te vabim, da se mi pridružiš v zaprti FB skupini JA, ZMOREŠ.

Po prijavi dobiš email s povezavo do Facebook skupine. 

Veselim se že srečanja z vami.

Neja Dragar – učiteljica Ljubezni do sebe

Kaj pravijo udeleženke:

KDO JE VAŠA GOSTITELJICA NA POTI DO OPOLNOMOČENJA SEBE?

Moje ime je Neja Dragar in sem intuitivna astrološka Djotiš svetovalka in učiteljica Ljubezni do sebe. Po izobrazbi sem Diplomirana Organizatorka dela Menedžerka, vendar me je pot osebnostnega spoznavanja sebe vodilo v drugo smer. Pred 10 leti sem sama zapadla v svet, kjer sem bila, kljub temu, da sem imela na zunaj vse, znotraj sebe popolnoma nesrečna. Nekega dne sem sedela na kavču in ugotovila, da to ni življenje, ki sem ga želela živeti. Takrat se je moje potovanje v duhovnost začelo. Kasneje sem se vpisala v študij vedske astrologije Djotiš, ki je v moje življenje prinesel veliko razumevanja svojega življenja in sem si začela ustvarjati pot, po kateri hodim danes.

Ljubezen do sebe in kako se imeti rada, se je razvijala skozi moja odkrivanja, skozi proces v katerem sem bila sama in skozi vzpone in padce, skozi katere sem šla. Moji programi in delo s strankami, je polno osebne izkušnje, ker sem prepričana, da ne moreš razumeti stranke, če sam ne greš skozi določen proces, ki sem ga jaz doživela. 10 let nazaj ni bilo mentorjev, na katerega bi se lahko zanesla in sem šla sama skozi marsikaj. Bilo je težko in prav nič enostavno. Ker sem sama prehodila pot ogromnega samorazvoja in se iz tihe miške spremenila v žensko z vizijo, sem se odločila, da pomagam čisto vsaki ženski, ki bi se rada opolnomočila in našla Ljubezen do sebe. Programi, ki sem jih ustvarila sem živela sama in s pomočjo Djotiša in razumevanja življenja. Do danes sem pomagala že veliko ženskam, da so našle svoj glas, svojo samozavest in si popolnoma spremenile življenje. Zdaj znajo živeti bolj bogato, ker so se pomirile s svojo preteklostjo  in zato je njihovo življenje tudi  bolj izpolnjeno.

Prijava na brezplačno delavnico

JA, zmoreš

S prijavo na dogodek se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja elektronskih obvestil se lahko kadarkoli odjaviš. 

 • Rečeš nekomu DA, ne glede na to, da morda nimaš časa ali se ti ne da?
 • Si želiš vse narediti popolno in nikdar ni dovolj dobro?
 • Se počutiš krivo, ko si vzameš čas zase in poskrbiš za svoje potrebe?
 • Konstantno razmišljaš o svoji prihodnosti, o problemih drugih ljudi ali o tem, kaj vse gre lahko narobe?

Ja, to je tvoja notranja kritičarka, ki te nenehno muči, toda brez skrbi, v tebi se skriva tudi tvoja najboljša prijateljica.

Pridobi brezplačni priročnik in jo spoznaj!

S prijavo se strinjaš, da te dodam v bazo email prejemnikov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjaviš.