Spoznala sem Reiki energijo in obožujem jo

Že kakšni dve leti nazaj, ko sem začela spoznavati svet energij, sem začutila, neko posebno energijo v svojih rokah. Takrat še nisem vedela, da me bo pot popeljala v svet Reikija.

Nekako me besede, kot so Djotiš, Reiki (pa še kakšna) privabijo, da začnem o njej razmišljati in se poglobljeno o njej izobraževati.

 

Če premislim, je bilo enako z Djotišem. Bila mi je zanimiva beseda, nekaj me je noro klicalo, da se poglobim v njo.

Prav enako se je zgodilo z Reikijem.

Beseda, ki mi ni dala spati je postala nekaj, kar moram raziskati. Moje popotovanje se je začelo. Spoznala sem učiteljico, ki me je popeljala v svet Reikija in energij že leta 2020. Takrat sem ta svet začela spoznavati. Ko sem začutila to povezanost, to predajo, to energijo, sem vedela, da me kliče, da je to zame in da sem se pravilno odločila, da jo pobliže spoznam.

 

Leta 2020 sem naredila samo prvo stopnjo Reikija, kar je pomenilo, da lahko delam samo na sebi.

Moji prvi znaki, da to resnično deluje, je bilo, ko sem začela dobivati vsak mesec menstruacijo, kar prej ni bila stalnica.

Vedno sem si želela, da bi naredila še vse ostale stopnje  s katerimi bi si pomagala, najprej sama dvigniti energijo, pozdraviti sebe in svoje misli in s tem pomagati tudi drugim.

Leta 2021 sem dobila eno super priložnost, da se naučim vseh 4 stopenj. Začela sem od začetka. Začela sem na 1.stopnji in dokončala 2. stopnjo s katero (lahko tudi na daljavo), pomagam tudi drugim ljudem, ko potrebujejo pomoč.

Najprej sem spet moč Reikija začutila prvo pri sebi, ko se mi je začela dvigovati nivo energije, kar sem nujno potrebovala, če sem želela še bolj poglobiti svoje zaupanje vase.

Ko sem ga naredila svoji hčeri (ko je imela boleče grlo) je rekla, da ima občutek, da je kot en kovinski obroček šel ven iz njenega grla. Od takrat naprej celo zimo, ni bila niti enkrat več bolna. Prej pa je čisto vsako zimo obolevala za gripo.

 

Svojemu sinu pomagam pri tem, da ima večjo koncentracijo in se že kažejo pozitivni učinki, ker se je splošni uspeh začel popravljati. Božansko.

 

Kaj to sploh je?

S polaganjem rok in z dotikom opolnomočamo naše telo. Reiki deluje tudi na daljavo.

Reiki terapija je metoda, ki na zelo preprost in naraven način telo in duha ponovno spravi v harmoničen red.

Reiki je del nas in vsi imamo v sebi to energijo, to je naša življenjska sila.

Vse, kar je potrebno za prejem Reikija, je da dovolimo, da energija pride do nas in da se zdravljenje lahko začne.

Jaz sem samo kanal, skozi katerega se Reiki energija pretaka v drugega. Reiki je resnično podpora in pomaga pri izboljšavi telesnega, čustvenega in mentalnega stanja, kar prinaša boljše počutje in napredek

Tako kot Djotiš je tudi Reiki svetloba. Moj namen je resnično vas še dodatno podpreti pri vaših izzivih.

Ena terapija traja od 15 min do 30 min in je odvisna od tega koliko človek potrebuje terapije. To pa vidim šele takrat, ko se povežem s človekom, ki terapijo naroči.

 

Na mojem vision boardu, še vedno stoji postavka, nekaj kar me močno kliče, da naredim še  3. in 4. stopnjo, za katero še ni prišel pravi čas, da bom lahko tudi vsakega od vas naučila, kako se povezati s to izvorno energijo. To je moja velika želja, ker sem si sama z njim zelo pomagala opolnomočiti.

Če si začutila željo po tem, da tudi ti potrebuješ dodatno po-moč pri opolnomočenju, te vabim, da mi pišeš na: info@neja-dragar.si, kjer se dogovoriva za terapijo.

 

Vse v nas je energija.

Beseda, stavek, ki ga izgovorimo.

Dejanje, ki ga naredimo.

Dejanje, ki ga prejmemo.

Vsaka misel ima svojo energijo.

 

Če se tega zavedamo, lahko zavestno začnemo ustvarjati svoje lepše, bolj prisotno življenjem. Z Reikijem pa je to še veliko lažje in bolj lahkotno.

 

Svetlobni pozdrav, Neja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja