Kako najti zaupanje vase?

Kako najti zaupanje vase?

Kako najti stabilnost?

Kako najti ljubezen do sebe?

Včasih mi kdo reče, wau tebi gre tako dobro vse tole. Kako ti to sploh uspe?

Res je trenutno imam podarjeno veliko darilo, za katerega sem res hvaležna.

In to darilo je ves čas na tem svetu, ki ga potrebujem. ČAS

Zase, za svoje domače, za biznis.

Kako mi to uspe?

Še vedno se mi zgodi, da imam slabe dneve, da ne zmorem, da se počutim slabo, da se mi ne da, da sem sitna in tako naprej. Ampak z vajo, z vsakodnevno rutino, ki jo izvajam, se moje stanje izboljšuje. Kajti vedno imam izbiro.

Kako spoznati sebe?

Jaz bi rekla, tako da se začneš opazovati, kdo sploh sem.

Bom delila danes eno zgodbo, ki se mi je zgodila včeraj.

Ravno včeraj, sem bila priča temu spoznanju. Dokler sem imela nekoga, ki je za mene poskrbel. S tem, da je mislil namesto mene, da je namesto mene izračunal, da je namesto mene povlekel potezo…. In tako naprej. Da je namesto mene nekaj delal….. sem se počutila varno. Ko pa sem kmalu po tem sama prišla v isto situacijo. Da sem bila jaz sama odločati, da sem jaz sama mogla računati in prevzeti odgovornost, takrat sem se šele zavedala, kako močna in skoncentrirana sem lahko. Sej se mi je to zgodilo že tudi v poslu ampak kot bi mi včeraj nekaj odprlo oči.

To da zmorem. In ko sem se spraševala od kod sem dobila to? Sem prejela odgovor – sej si trenirala sej si trenirala, zaupanje vase. Ko mi je bilo najbolj težko, ko sem v zadnjem času prišla do nekih situacij, ko je bilo potrebno vzpostaviti zaupanje, najprej vase, potem v nekoga drugega, takrat sem trenirala in si govorila: Neja, samo zaupaj.

Zaupaj, da bo vse ok. In sem trenirala. Vsak dan stokrat na dan, dan za dnem. Tako se natrenira mišica zaupanja.

Poskusi, daj v prakso

Zato, ko pridejo dnevi, ko mi ni enostavno, ko imam občutek, da sem se ustavila, da imam občutek, da mi nič ne gre – takrat, vem, da grem samo po zalet, da spet začnem teči. In prav je, da se znamo ustaviti.

Prav je, ker drugače nas ustavi kaj drugega. In najhuje kar se nam zgodi je, da se nam ustavi telo zaradi bolezni.

Objem, Neja

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja