Jupiter skozi znamenja v letu 2021

Jupiter je prišel v znamenje vodnarja od 05.04.2021 in bo vse do 15.09.2021 v tem znamenju.

Od 20.06.2021 in vse do 18.10.2021 bo Jupiter retrograden, kar pomeni, da bo njegov vpliv še bolj močan in bodo področja, na katera vpliva v vašem življenju, še bolj močna in izražena.

Po 15.09.2021 se premakne nazaj v znamenje kozoroga in tam ostane do 21.11.2021. Po tem datumu se premakne nazaj v znamenje vodnarja in tam ostane vse do 13.04.2022.

Kaj to pomeni za posamezno znamenje v vedski astrologiji Djotiš, si preberite spodaj.

VODNAR

V tem času bo Jupiter v vaši 1. hiši, kar pomeni, da boste imeli velik fokus na sebi, ker ste morda v tem preteklosti imeli več fokusa na drugih področjih. To prinaša nov občutek samozavesti in nek nov začetek nečesa. Morda boste imeli občutek, da ste se kar zbudili. Nove priložnosti bodo začele prihajati v vaše življenje. Odprite oči, recite DA novim priložnostim.

Jupitrov aspekt na 7. hišo (odnosov in želja), 5. hišo (otrok, kreativnosti in miru v srcu), 9. hišo (duhovnosti in sreče) in vam prinaša nova znanja in nova učenja in več poglabljanja in upanja kar se tiče miru, otrok in kreativnosti. Omogoča nova partnerska razmerja ali pa poroko, če o tem razmišljate.  

Jupitrov aspekt na 5. hišo – če razmišljate o povečanju družine oziroma o novem družinskem članu, je to pravi čas, da se vam ta želja uresniči. V tem času se tudi krepi vaša kreativnost.

KOZOROG

Za znamenje kozoroga je Jupiter v vaši 2. hiši govora, denarja in komunikacije.  Znamenje kozoroga ima rad obilje, uspeh in denar. Jupiter v 2. hiši bo to prinesel – več denarja, več priložnosti, več bogastva. Prav tako bo vplival na vašo 6. hišo, 8. hišo in  10. hišo. To so hiše povezane z denarjem in novimi priložnostmi.

Lahko bo ekspanzija na delovnem mestu, novo delovno mesto, napredovanje ali nov uspeh v karieri.

Jupitrov aspekt na 8. hišo, lahko prinese denar in nove priložnosti preko drugih ljudi. Lahko tudi preko dediščine.

STRELEC

Jupiter je v tem času v vaši 3.hiši, vitalnosti, talentov in poguma.

3.hiša je hiša učenja, izobraževanja in potovanj. V tem času boste o tem malo več razmišljali. Čas vam lahko prinese tudi nekaj več povezovanja z vašimi brati ali sestrami (če jih imate). Lahko jih boste več obiskovali in se več družili z njimi.

Jupiter v tem času aspektira vašo 7. hišo partnerstva, kar je odličen čas,  ker lahko prinese nova razmerja, nova sodelovanja in nova spoznanja. Če bi radi spoznali nekoga posebnega v vašem življenju, bi to bilo lahko leto, ko bi vam to bilo omogočeno.

Jupitrov aspekt na 9. hišo vam v tem času prinaša tudi krajša ali daljša potovanja v tem času.

Jupitrov aspekt na 11. hišo vam prinaša nove prijatelje, nove sodelavce, ki bodo prišli v vaše življenje in mogoče se boste tako lahko spoznali z novim življenjskim partnerjem ali pa bi morda tudi poglobili lahko razmerje s tistim, ki ste v razmerju. Vsekakor boste spoznavali nove ljudi in sklepali nova poznanstva in vaše ambicije se bodo povečevale.

ŠKORPIJON

Za znamenje škoprijona je Jupiter nastanjen v 4. hiši doma. Lahko ste se že preselili ali pa o tem razmišljate. V tem času bi lahko dom prenavljali, iskali nov dom ali novo hišo ali stanovanje.

Lahko bi tudi menjali delovno mesto.

Jupiter v 4. hiši aspektira 6. hišo in 8. hišo, kar pomeni pridobivanje denarja preko drugih ljudi, nakup posestva ali nepremičnin.

V tem času se tudi lahko zelo okrepi vaša intuicija.

Spanje je lahko zelo globoko in poglobljeno. Morda bi skozi spanje lahko dobili tudi kakšne uvide.

TEHTNICA

Za znamenje tehtnice, je Jupiter nastanjen v vaši 5. hiši kreativnosti, otrok in romantičnosti. Če razmišljate o tem, da bi imeli še enega otroka, je to zelo primeren Čutili boste večjo potrebo po kreativnosti. Izkoristite čas za to.

Jupiter v 5. hiši bo odprl vaše srce, kjer se boste malo bolj zabavali. Lahko boste hodili na kakšne zmenke. Lahko pa boste v tem času samo odprli srce vašim ljubljenim, ki so že v vašem življenju.

5.hiša je tudi hiša investiranja. To je odlično leto, če želite investirati. Vsekakor pa lahko ta čas izkoristite za zabavo in ”imeti se lepo”.

Jupitrov aspekt na 9. hišo in 1. hišo, vam bo dal občutek svoje vrednosti, kot tudi raziskovanje in učenje na področju duhovnega učenja, ko se boste morda spraševali zakaj smo tukaj.

Jupitrov aspekt na 11. hišo, prinaša krog novih poznanstev, ljudi, ki jih boste lahko sprejeli za nove prijatelje, nove priložnosti in morda večanje vaših ambicij. Če imate otroka, ki je toliko star, da bi se lahko poročil ali zaročil, lahko v tem času tudi pričakujete kakšno takšno novico 🙂

DEVICA

Za znamenje device bo Jupiter v vaši 6. hiši, kar bo pomenilo, da se boste veliko posvečali svojemu zdravju, dietam in prehrani. Čutite, da bi prav zares radi pomagali ljudem. To je odličen čas, da posvojite novega hišnega ljubljenčka.

Jupitrov aspekt na vašo 2. hišo in 10. hišo vam prinaša obilje, možnost novega zaslužka in ekspanzije. Morda se boste v službi ali na delovnem mestu širili ali povečevali. Če imate svoj posel, se vam v tem času lahko posel poveča.

V tem času boste res začeli uživati v tem, kar vas osrečuje. Postali boste srečnejši.

Aspekt Jupitra na vašo 12. hišo pomeni še več zdravljenja in spuščanja čisto vsega, kar vam je v preteklosti povzročalo skrbi.

LEV

Za znamenje leva bo Jupiter v vaši 7. hiši partnerstva. To je odličen čas za spoznavanje novih ljudi, sklepanje novih zvez, zarok. Če iščete novo razmerje je to lahko čas, ko ga sklenete. Če pa ste v razmerju bi lahko vašemu partnerju veliko boljše, ker je to čas ekspanzije in dobitkov. Razmerja vas lahko opolnomočijo (tudi poslovna sodelovanja

Prišle bodo nove priložnosti za posel.

Aspekt Jupitra na vašo 1. hišo vam prinaša spoznanje v tem času, da ugotovite kaj več o sebi.

Aspekt Jupitra na vašo 3. hišo vam prinaša veliko več komunikacije, predvsem več s svojimi brati in sestrami (če jih imate).

RAK

Za znamenje raka je Jupiter nastanjen v vaši 8. hiši, kar vam lahko prinese denar preko drugih ljudi, lahko tudi preko dediščine. Lahko boste v tem času doživeli tudi velike, globoke osebne spremembe.

Jupiter v 8. hiši prinaša globoka spoznanja o sebi in prinaša več razumevanja o tem, kdo ste. Lahko boste čutili potrebo po terapiji in svetovanju, če bi radi kaj spustili od sebe, razumeli več, razumeli svoje življenje.

DVOJČKA

Za znamenje dvojčka je Jupiter nastanjen v 9. hiši sreče. To bo čas, ko se boste namenjali svoj čas učenju, izobraževanju in tudi morda planirali daljša potovanja. Odkrivalo boste svoje resnice, raziskovali duhovnost in se poglabljali v svoje višje namene. Poglabljali boste svoje znanje in ga želeli deliti s svetom.

Aspekt na vašo 3. hišo vas povezuje z vašimi brati in sestrami lahko pa tudi hobiji.

To je dobro obdobje za vas in vaše otroke.

BIK

Za znamenje bika je Jupiter nastanjen v 10. hiši posla, kar pomeni, da bodo priložnosti na področju kariere. Lahko se bo pojavila nova služba, novo delovno mesto, novo napredovanje.

V tem času bi morda razmišljali o prenovi doma ali zamenjavi ali nakupu avtomobila. To bo odličen čas za prenovo ali zamenjavo.

Aspekt Jupitra na 10. hišo, vam v tem času prinaša obilje in rast. Če imate svoj posel, je to čas, ko ga lahko razširite, ker Jupiter vedno prinaša ekspanzijo.

OVEN

Za znamenje ovna je Jupiter nastanjen v 11. hiši, kar pomeni, da boste v tem času spoznavali veliko novih, čudovitih ljudi. Prav tako bodo v vaše življenje lahko prišle nove priložnosti, nova poznanstva. Lahko boste v tem času sklepali nova poslovna sodelovanja.

Aspekt Jupitra na 3. hišo in 7. hišo pomeni, da se boste še bolj povezali s svojimi brati in sestrami (če jih imate). Vaše partnerstvo se lahko še bolj poglobi.

Zna se zgoditi, da se bo veliko vaših sanj, upanj in želja v tem času vam izpolnilo.

RIBI

Za znamenje rib je Jupiter nastanjen v 12. hiši in lahko prinaša potovanje v tujino oziroma potrebo po nekem odmiku. Popazite v tem času tudi na vaše sanje, ki jih sanjate, saj lahko preko njih dobite odgovore na vaša vprašanja. Čas je, da nekaj stvari tudi spustite iz svojega življenja. Če ste tik pred upokojitvijo je to primeren čas. Spustite svojo preteklost, da vas ne ovira več. Z namenom je tam – v preteklosti.

Jupitrov aspekt na  4. hišo in 8. hišo lahko pomeni čas, da se preselite na novo lokacijo v kolikor o tem razmišljate. Veliko bo tudi priložnosti, da se psihološko pozdravite.

POMEMBNO:

Uporabljam vedsko astrologijo Djotiš, ki ni enaka zahodni astrologiji in ste po v Djotišu lahko drugo znamenje, kot v zahodni astrologiji.

Če ne veste kakšno znamenje ste po Djotišu, me lahko kontaktirate na e-mail: info@neja-dragar.si, kjer vam brezplačno izračunam vaše znamenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja