Ali znaš upočasniti?

Včasih se za kakšen dan ali dva, umaknem iz socialnih omrežij. Zato, da ne ”scrolam” kar naprej in ne kukam ”kaj se novega dogaja”. 

Ker sem ugotovila, da me to občasno zelo bega in velikokrat spravi iz tira. Največkrat to naredim ob nedeljah. 

Takrat me ni! 

Zato, da napolnim svojo glavo, da se spet slišim, kaj ti želim povedati, da slišim samo sebe in svojo intuicijo, kar je zelo močno potrebno. Vse to sem se naučila pri tem, ko sem sama sebe začela imeti rada. Pomembno mi je, da se poslušam in delujem v skladu sama s seboj, tudi na socialnih omrežjih. 

Zvečer, preden grem spat, sem se navadila, da vsaj eno uro ali dve pred spanjem, ne gledam FB. To pa zato, da ne grem spat s slabimi mislimi, kaj vse bi morala narediti, pa še nisem. Ker me to ubija. Sama sem še na začetku podjetniške poti in ko gledam vse tiste, ki so že nekaj let v poslu, kaj vse so že dosegli in kje vse bi jaz morala že biti, pa nisem. In ker sem si želela, da se umirim, sem se odločila, da se pač odklapljam.

Moram priznati, da je moje življenje postalo veliko bolj mirno. Da ne bo pomote. Na FB sem zelo rada. Pa ne zato, ker me toliko zanima kaj delajo drugi, vendar je zame FB sistem, kjer najdem veliko uporabnih stvari. Veliko se naučim, izvem za delavnice, povežem se z ljudmi in tako naprej. 

Tudi vse moje objave, ki jih pišem na tej strani, vedno izhajajo iz mene same in prihajajo takrat, ko jaz čutim in tako kot čutim. 

Vem, po vseh pravilih bi morala imeti svoje objave, vsak dan ali pa vsaj vsak drugi dan. Ampak, ker sledim sama sebi in ker tudi druge učim, kako naj sledijo samemu sebi potem tudi delujem tako. 

Ne morem te nekaj učiti, sama pa delati nekaj povsem drugega. Kajti poleg moje strani imam še FB skupino POT K SVETLOBI, v kateri sem kar zelo aktivna. 

Sledim sama sebi in tukaj napišem objavo, ko začutim, da je primerna in da sem sama 100% vase. Tako delujem. Zavedam se, da moram sama sebe tudi napolniti, da lahko kaj novega dam tudi tebi. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja